Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Bosgebieden op de Veluwe bezoeken? Huur een huisje!

28 februari 2017

Wanneer u een vakantiehuisje op de Veluwe huurt voelt u zich direct thuis. Maak prachtige wandel- en fietstochten in de omgeving en geniet!

De Veluwe is het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Met zoveel mooie natuur kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt welke delen van de Veluwe het allermooist zijn. Welke bossen mag u zeker niet missen bij een bezoek aan de Veluwe? Wij zetten de drie mooiste natuurgebieden op een rij. Tot slot maakt u kennis met de mogelijkheid om een huisje te huren! Zo voelt u zich thuis op de Veluwe en komt u tot rust.

 

Veluwe Natuurgebied

Bosgebieden op de Veluwe

De mooiste bosgebieden op de Veluwe:

• Nationaal Park
Het Nationaal Park de Hoge Veluwe staat bekend als de groene schatkamer van Nederland. Het Park is particulier bezit, maar gelukkig toegankelijk voor iedereen. Het park herbergt naast haar prachtige natuur ook het Kröller-Müller Museum met de tweede grootste Van Gogh-collectie ter wereld. U kunt het park verkennen door op pad te gaan met gratis witte fietsen die u bij de ingang van het park vindt.

Fietsen op de Veluwe

Speulderbos

Speulderbos

Het Speulderbos is één van de oudste en mooiste bossen van ons land. Een wandeling door dit oerbos geeft u het gevoel dat u terug in de tijd gaat. De natuur gaat volledig haar gang in het Speulderbos! De knoestige, groen bemoste eiken, enorme varens en half vergane boomstammen geven het bos een bijzondere sfeer. In het Speulderbos leven veel dieren die u vanachter wildkijkschermen kunt bekijken. Vooral in de vroege ochtend of late middag, als het schemerig is kunt u wild spotten.

Kootwijkerzand

Het grootste stuifzandgebied van Europa ligt op de Veluwe: Kootwijkerzand. Kootwijkerzand is een aaneenschakeling van door wind gevormde zandduinen. Omdat er vrijwel geen bomen groeien op het Kootwijkerzand is het landschap continu in beweging. Door dit bijzondere stukje natuur heeft u het gevoel niet in Nederland te zijn.

Vakantiehuisje huren op de Veluwe? Zo voelt u zich thuis in het bos!
Wilt u een huisje in het bos huren of in de buurt van een bosgebied? Dan zit u op de Veluwe helemaal goed! Doordat er tal van mogelijkheden zijn kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen of andere activiteiten ondernemen. Na een dagje uit kunt u heerlijk ontspannen in uw huisje! Zo kunt u samen met uw familie of vrienden nagenieten en uitrusten. Bij Vakantieveluwe.com hebben we een assortiment van meer dan 200 vakantiehuisjes waar u uit kunt kiezen.

Doordat de Veluwe gemakkelijk is aan te rijden kunt u op pad zonder lange reistijden. Zo komt u tot rust en kunt u van het comfort van onze prachtige vakantiehuizen genieten. Wanneer u een huisje wilt huren kunt u via www.vakantieveluwe.com sorteren op regio’s, uw verblijfsduur en het aantal personen waarmee u in een vakantiehuisje verblijft.
Vindt u een vakantiehuisje dat bij u past? Dan kunt u direct online reserveren. Vervolgens ontvangt u een totaaloverzicht en kunt u uw reservering definitief maken door deze om te zetten in een boeking. In de getoonde prijzen zijn onze boekingskosten verwerkt, u betaalt dus niets extra’s! Betalen doet u via internetbankieren, iDEAL of creditcard.