Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Drie redenen om de Veluwe te verkennen in de winter

20 december 2019

De Veluwe is in de zomer een vakantiebestemming die steeds populairder wordt. Toch heeft dit prachtige natuurgebied ook in de winter genoeg te bieden. Deze drie redenen overtuigen je om juist in de winter de Veluwe te verkennen.

Nog geen plannen deze winter? Dan komt een weekendje naar de Veluwe als geroepen. Ook in de winter is de Veluwe een fijne vakantiebestemming.

1. De natuur is prachtig

Elk seizoen heeft zo zijn charme en dat geldt ook voor de winter. In de winter houden veel dieren een winterslaap en lijkt de natuur ‘stil te staan’, maar dat betekent niet dat er niets te zien is. Je zult prachtige glinsterende weidse vlaktes tegenkomen, net als wroet- en vraatplekken van het wild en verrassende hints naar het voorjaar. Zeker als het gevroren of gesneeuwd heeft, heeft de Veluwe iets magisch. Reken maar op schitterende wandelingen.

2. Ideale periode voor rustzoekers

In het hoogseizoen is het overal druk, terwijl je in de winter juist overal terecht kunt. De winter is daarmee de ideale periode voor rustzoekers. Een dagje sauna of onverwachts een lekker hapje eten? Op dezelfde dag beslissen is geen probleem.

3. Profiteer van leuke aanbiedingen

Het hoogseizoen is vaak de duurste periode om op vakantie te gaan, terwijl je in het laagseizoen juist flink kunt profiteren van leuke last minutes en aanbiedingen. Ben je benieuwd welke vakantiehuizen je bij ons last minute kunt boeken? Hier vind je een overzicht.