Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Groot huis huren op de Veluwe

29 juli 2017

Druk, druk, druk. De meesten van ons zijn dagelijks druk met werk, sport, gezin… En niet te vergeten het controleren en updaten van al je social media …. We zijn tegenwoordig drukker dan ooit.

Wordt het niet eens tijd om even met een paar goeie vrienden een paar dagen erop uit te gaan. Even tijd om lekker bij te kletsen een paar leuke uitjes te organiseren? Samen een biertje te drinken om jullie jarenlange vriendschap te vieren? Gezellig een maaltijd te bereiden met de vriendin die altijd dacht dat u nog geen ei kon koken? Huur dan eens de comfortabele groepswoning op de Veluwe.

Bij Vakantieveluwe.com kiest u uit de mooiste groepsaccommodaties en grote familiehuizen op de Veluwe.

Zeker doen in met een groep op de Veluwe

De Veluwe is het meest groene vakantiegebied van ons land. U kunt vanuit uw groepsaccommodatie natuurlijk heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. U kunt ook een uniek uitje op de Veluwe organiseren zodat het verblijf in de groepsaccommodatie echt onvergetelijk wordt. Wij zetten wat ludieke ideeën op een rij

Ballonvlucht
Een ballonvaart in een luchtballon boven de Veluwe is een unieke ervaring. Het overweldigende natuurschoon vanuit de lucht bekijken terwijl u geruisloos door de lucht zweef is fantastisch

GPS tocht op de mountainbike
Huur een mountainbike met GPS ontvanger op het stuur. Op die manier maakt u de mooiste routes waarbij u op plekken komt die u normaal nooit zou zien!

Witte fietsen op de Veluwe
Bij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe staan gratis witte fietsen klaar waarmee u het natuurpark op uw gemak kunt ontdekken. Speciale fietsen (bakfietsen, tandems, rolstoelfietsen) zijn te huur.

Op tijd een groepshuis boeken

Grote vakantiehuizen op de Veluwe zijn gewild. Vooral tijdens weekends in het voorjaar en najaar en rond feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw worden grote huizen lang van te voren geboekt. Wilt u een paar dagen genieten met uw vrienden in een groot vakantiehuis op de Veluwe? Zorg dan dat u op tijd boekt!