Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Met de feestdagen een huisje huren? Ja, graag!

18 november 2019

December is de maand van Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw en vooral heel veel moeten. Geen zin in decemberstress? Ga er tijdens de feestdagen tussenuit en geniet van de rust, ruimte en natuur op de Veluwe.

Hoe fijn is het om niets te moeten en even helemaal tot rust te komen. De feestdagen doorbrengen kan immers overal. Of je er nu samen tussenuit wilt of heerlijk met het hele gezin, in onze sfeervolle vakantiehuisjes wordt het pas écht een feestje.

Genieten op de Veluwe

Door de feestdagen te vieren in één van onze vakantiehuisjes op de Veluwe, ben je verzekerd van een knusse, gezellige tijd. Als natuurliefhebber zit je hier goed, want bijna al onze huisjes zijn midden in de natuur te vinden. Je stapt bovendien zo het bos in om een frisse neus te halen, lange wandeling te maken of sportieve fietstocht te maken. Niet alleen heeft de natuur iets magisch tijdens de feestdagen, tijd in de natuur doorbrengen is ook hartstikke gezond.

Steden in kerstsfeer

Kijken naar fonkelende lichtjes onder het genot van een warme chocolademelk op een verwarmd terras. Klinkt heerlijk, toch? In december zijn veel steden op hun mooist. Ideaal dus om je verblijf in een vakantiehuisje te combineren met het bezoeken van een gezellige stad en de laatste kerstinkopen te doen. Ga er zeker op uit in Apeldoorn, Harderwijk of Hattem.

Luxe, ruimte en comfort in elk vakantiehuisje

Na het boeken van een weekend naar een van de mooiste gebieden die Nederland rijk is, kan de voorpret al beginnen. Even uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maken de feestdagen een stuk prettiger. In onze vakantiehuisjes kun je rekenen op luxe, ruimte en comfort. Bekijk hier al onze last minutes en wacht niet te lang.