1 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Hottube/Spa
Sauna
Internet

De Eikensingel wellnesspark Uddel Veluwe

Dit kleinschalige en gastvrije Wellnesspark is een vakantiepark midden op de Veluwe aan de rand van de dorpjes Garderen en Uddel. Tussen de uitgestrekte bossen ,heidevelden en het Kootwijkerzand. Bewust gekozen voor Kleinschalige opzet maar wel met alle luxe van deze tijd. Persoonlijke ontvangst en rondleiding voor iedere gast. Gastvrijheid ,rust en relaxen staan hier op nummer een. Een zeer sfeervolle locatie om even helemaal tot rust te komen.

Het park is zeer geschikt voor jong en oud ,als je houd van ontspannen, wellness rust en natuur .Hier kunt u prachtige lange wandelingen maken en of fietstochten over de vele fietsroutes die de Veluwe rijk is.

Liever naar musea kroller Muller met de witte fietsen , het openluchtmuseum in Arnhem.Even weg en dichter bij huis,Zandsculpturen in Garderen trekt jaarlijks vele enthousiaste bezoekers.Wildpark het Aardhuis op 5 km afstand.Voor de kids Koningin Julianatoren,Malkenschoten ,dierenpark wissel,Apenheul en Dolfinarium.

In de winter een sfeervolle ijsbaan in Harderwijk.

Restaurants waar wild geserveerd word kunt u het beste naar Vierhouten( het eerste weekend van oktober opening van het wildseizoen twee dagen genieten van wildproeverijen,braderie enz.Diverse goede restaurants in de buurt.Gerookte paling in Harderwijk.

1 vakantiehuisjes gevonden
Prijs op aanvraag

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren