2-persoons vakantiehuisje op park de Vliegden in Emst

2-persoons vakantiehuisje op park de Vliegden in Emst

Dit knusse 2 persoons vakantiehuis (gelijkvloers) is gelegen op een klein vakantiepark, tussen Emst en Gortel en direct grenzend aan de Kroondomeinen. Heerlijk genieten op een van de meest unieke locaties van de Veluwe. Ideaal voor rustzoekers, wandelaars, senioren en natuurliefhebbers. In de ongeving vindt u pittoreske dorpjes, zoals Gortel, Vierhouten en Elspeet. Lopend vanuit het park komt u direct in het natuurpark "Het Loo". Er zijn hier fantastische wandel - en fietsroutes in de mooiste natuur van de Veluwe. Dit natuurpark strekt zich uit tot Apeldoorn. Aansluitend richting Hoenderloo het natuurpark "de Hoge Veluwe". Voor wandelaars en fietsers zijn dit prachtig uitgestrekte natuurgebieden met een grote verscheidenheid aan wild, flora en fauna. Een heerlijk knus huisje (verwarmd door een gashaard) voor een geslaagde vakantie in het bos. Op 5 kilometer van het huisje ligt Sauna en Wellnesscentrum "de Veluwse Bron" voor een heerlijk dagje ontspannen. Veel culturele en recreatieve activiteiten in de directe omgeving: Paleis het Loo, Apenheul, Julianatoren, Walibi Flevo, Dolfinarium, Ecodrome, Ned. Politiemuseum, De koperen Ezel, forellenkwekerij, kaarsenmakerij, waterskicentrum Kievitsveld . Roken in het huisje niet toegestaan. Huisdieren welkom.Internet aanwezig.

Indeling huisje: Gelijkvloers, 1 slaapkamer (tweepersoons bed), keuken compleet met keukengerei (geen vaatwasser), wasmachine, woonkamer met gashaard. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Buiten: Er is een heerlijke veranda aanwezig waar u lekker kunt genieten.

Interesse? Bekijk de beschikbaarheid.

Bekijk alle vakantiehuizen in Emst: Vakantiehuizen Emst

Tips van de eigenaar

Ons knusse boshuisje heeft een heerlijke overdekte veranda, een woonkamer met een houtkachel, een van alle gemakken voorziene keuken, o.a. combi-oven met magnetron en een wasmachine incl. droger. De badkamer is voorzien van een toilet en een douche.

Het vakantiehuisje ligt op een heerlijke zonnige open plek met veel privacy op 2000 m2 eigen bos. Er is een schuur met 2 fietsen en 2 ligstoelen die u mag gebruiken.

Strooi wat doppinda's op het terras en u kunt in de kamer volop genieten van de eekhoorns die er vliegensvlug met hun prooi vandoor gaan.

Er is een internet-aansluiting van glasvezel.

Haardhout bij het huisje is privé-bezit van de eigenaar. U kunt haardhout voor de binnen- en buitenkachel kopen in Epe bij de Gamma, Jumbo of de Welkoop.

Bedlinnen/lakenset € 7,50 p.p. per week. Badlinnen: € 6.00  per persoon per week/weekend/midweek.

Dit natuurhuisje is een ideale uitvalsbasis voor schitterende wandelingen en fietstochten door prachtige natuurgebieden van kroondomein ''Het Loo''.

Gezellige Veluwse plaatsen zoals Epe, Harderwijk, Elburg en Hattem zijn vlakbij.

In de recreatieplas ''Zandenplas'' bij Nunspeet kan bij mooi weer  worden gezwommen. Ook het mooie welness resort ''De Veluwse Bron'' is niet ver weg. Op het culturele vlak is er ook voldoende te zien en te beleven. Denk daarbij aan het Anton Pieck Museum te Hattem, Het Noord Veluws Museum in Nunspeet en kasteel Cannenburch te Vaassen.

Dichtbij Vaassen ligt het Kievitsveld. Hieer kunt u zwemmen en waterskieën.

 

Huiscode vel306
9.0
Vanaf   € 290,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 45,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van Mid-week
ma 04-11-2024 t/m vr 08-11-2024
Regio Veluwe - Emst
1 huisdier
wifi aanwezig
2 personen
1 slaapkamer
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel306
Uw geselecteerde periode
Borg
€ 100,00 p.b. ter plaatse
Schoonmaakkosten
€ 45,00 p.b. ter plaatse
Toeristenbelasting
€ 1,15 p.p.p.d. op factuur - per dag
Prijs geldt voor
1 Tot 2 personen
Huisdieren (max 1)
€ 0,00
Kinderstoel
Nee
Kinderbed
Nee
Bedlinnen
€ 7,50 p.p.p.b.
Hand- en badlinnen
€ 6,00 p.p.p.b.
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Openhaard / Houtkachel Openhaard / Houtkachel Spelletjes Televisie CD speler Boeken Sfeerhaard Flatscreen Afmeting woonkamer: 23
Keuken
Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie Senseo Combimagnetron Broodrooster Citruspers
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Aantal slaapkamers: 1 Maximaal slaapgelegenheden: 1 2 Persoons dekbed: 2 Afmeting hoofdslaapkamer: 8
Badkamer
Aparte douche: 1 Toilet Wastafel Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1 Afmeting badkamer: 4
Bekijk meer faciliteiten
9.0
Datum
Zeer schoon, klein knus gezellig boshuisje. Voelde mij hier helemaal thuis.
Algemene indruk
10.0
Comfort
10.0
Ligging / accommodatie
10.0
Ontvangst
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Schoon / Hygiene
10.0
Datum
Mooie omgeving, leuk huisje. Soms wat krap in slaapkamer en keuken.
Algemene indruk
10.0
Comfort
8.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.