8 persoons vakantiehuis in Hengelo

8 persoons vakantiehuis in Hengelo

Het Vogelnest (8 persoons chalet) U krijgt onmiddellijk een heerlijk vakantiegevoel en zult zich beslist thuis voelen in deze riante vakantiewoning met zijn vier slaapkamers.

Het Vogelnest biedt veel ruimte en heeft een prachtige uitstraling. Via het beschutte terras komt u binnen in een ruimte hal, die uitkomt in het midden van het huis. Daar vindt u de open keuken, annex eethoek en woonkamer. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien en de eethoek is ingericht met een grote ovale eettafel en acht stoelen. Daarnaast bevindt zich de zitkamer met relax-stoelen en tweezitsbanken, de TV en de DVD-speler.

In de zijvleugels van het huis bevinden zich twee royale twee-persoons slaapkamers van 3 bij 5 meter. De slaapkamers zijn voorzien van aaneen-gesloten boxspring bedden. Desgewenst kunt u beschikken over een extra kinderbedje. Eén van de slaapkamers heeft een eigen, omsloten terras, waar u ongestoord kunt zonnen. De toilet- en doucheruimte, met een aangrenzende berging annex wasruimte, is te bereiken via de hal en via één van de slaapkamers. In de berging vindt u twee aparte wastafels en de wasmachine. Vanuit de keuken kunt u met een open trap naar de bovenverdieping. Daar vindt u de vide, die is ingericht met 4 relax-stoelen en een bijzettafel. Vanuit deze centrale ruimte zijn de overige twee slaapkamers te bereiken. Deze hebben dakramen en ronde ramen in de zijgevels, die een mooi uitzicht geven over de aangelegde koivijver aan de ene kant, en het prachtige landschap van Bekveld aan de andere kant.

Het grote dakterras (4 bij 5 meter) is eveneens bereikbaar via de vide. Dit is echt de ideale plaats waar je heerlijk kunt zonnen en volop kunt genieten van de rust, de ruimte en het natuurschoon van de Achterhoek. Minimale leeftijd hoofdboeker 25 jaar.

Interesse in dit vakantiehuis? Bekijk de beschikbaarheid.

Huiscode vel224
Prijs op aanvraag
Regio Achterhoek - Hengelo
1 huisdier
wifi aanwezig
8 personen
0 slaapkamers
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel224
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Spelletjes Centrale verwarming DVD-speler Televisie
Keuken
Magnetron Bakoven Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met 2 bedden: 4 Maximaal slaapgelegenheden: 8 1 Persoons dekbed: 8
Badkamer
Wastafel Douche & Toilet gecombineerd
Bekijk meer faciliteiten

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.