4 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Hottube/Spa
Sauna
Sfeerhaard
Wasmachine
Internet

Vakantiehuisjes Garderen

Vakantiehuizen Veluwe in Garderen

Vakantie in Garderen op de Veluwe. Van knusse vakantiehuisjes in de bossen tot aan grote luxe vakantievilla’s en groepsaccommodaties. Van actieve wandel- en fietsvakanties tot heerlijk een weekje ontspannen in een luxe huisje met een mooie omgeving. Heerlijk op vakantie in eigen land. Garderen is een fantastische vakantie bestemming op de Veluwe. Garderen is namelijk een mooi pittoresk dorpje op de Veluwe met leuke en gezellige faciliteiten. Het dorp heeft een zeer rijke geschiedenis met een aantal bijzondere monumenten.

 

4 vakantiehuisjes gevonden
Last-minute
Vanaf
€ 560,-
€ 482,75

Exclusief
Schoonmaakkosten € 50,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

24-03-2023 > 31-03-2023
Vanaf
€ 525,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 50,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

27-10-2023 > 03-11-2023
Vanaf
€ 700,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

17-11-2023 > 20-11-2023
Prijs op aanvraag
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren

Vanuit Garderen zijn diverse uitstapjes te maken. Bijvoorbeeld richting Apeldoorn, daar kunt u bijvoorbeeld met uw gezin naar Koning Juliana toren, Apelheul of het bijzondere Paleis ‘t Loo. Walibi Flevoland ligt net buiten de Veluwe en is ook relatief dichtbij. Een bezoekje aan Walibi is bij uitstek de gezins activiteit van de week. De zwaluwhoeve of De Veluwese bron zijn ook echt leuke uitjes tijdens uw ontspannen vakantie. Op de Veluwe kunt u ook heerlijk genieten van streekproducten. Fiets bijvoorbeeld eens langs een kaasboerderijtje en koop de meest verse en heerlijkste kaas die u ooit zult proeven.
Het mooie aan Garderen is dat Garderen letterlijk midden op de Veluwe is gelegen. U kunt vanaf Garderen nog elke kant op. Bijvoorbeeld naar een van de vele mooie Veluwse dorpen en steden met elk zijn toeristische trekpleisters en bezienswaardigheden. Denk dan aan bijvoorbeeld Harderwijk met zijn eigen mooie haven en boulevard. Of de mooie natuur rond de Postbank.