4-persoons Vrijstaand Chalet op park aan de Ijssel

4-persoons Vrijstaand Chalet op park aan de Ijssel

Wat een plaatje! Dit luxe en vrijstaande chalet voor maximaal vier personen is de ideale bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Het chalet is te vinden op vakantiepark de Scherpenhof, in de prachtige omgeving van het Gelderse Terwolde. Het vakantiepark is een aanrader voor jong en oud, want er is van alles te doen.

Te doen op het park
Neem een duik in het subtropisch binnenzwembad met peuterbad of spring juist in het buitenbad, ook voorzien van apart peuterbad. Opwarmen kan in de sauna én inhet stoombad. En dat is nog niet alles: het park beschikt ook over een jachthaven en natuurlijke recreatieplas met groot zandstrand. Perfect om in de zomermaanden te relaxen op het strand. Tip: er zijn ook speciale plekken voor bezoekers die een hengel uit willen gooien. Verder vind je op het park: overdekt speelparadijs Play City, buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen, tennisbanen, tafeltennistafels, Jeu de Boulesbaan, gamehal, bowlingbanen, Kidsclub Holly (geopend tijdens Nederlandse vakantieperioden), Hangplek Chillzz en een wasserette. Voor een lekker hapje en een drankje kun je terecht bij de snackbar, de twee bruine cafés of de twee restaurants.

Te doen in de omgeving
De omgeving van Terwolde staat bekend als de Stedendriehoek, want het vakantiepark ligt precies tussen drie bruisende steden in: Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Voor een dagje shoppen, hapje eten of cultuur snuiven, zit je bij deze drie steden zeker goed. Deventer ligt bijvoorbeeld maar op 15 minuten afstand met de auto. Houd je van fietsen? Mooi! Vanuit Terwolde kun je mooie routes fietsen en een groot deel van Gelderland en zelfs Overijssel ontdekken. Voor andere leuke uitstapjes met hele gezin zijn Koningin Julianatoren, gezinspark ’t Smallert, de Apenheul en Nationaal park de Hoge Veluwe altijd een goed idee. Voor liefhebbers van wellness ligt De Veluwse Bron om de hoek.

Het chalet
Tijdens een verblijf in dit vrijstaande chalet kom je werkelijk waar niets tekort. Het is volledig ingericht en straalt luxe, comfort en ruimte uit. Daardoor hoef jij alleen maar te doen waarvoor je gekomen bent: vakantie vieren. Plof neer op het tuinmeubilair op het mooie terras en geniet van het zonnetje. Iets te warm? Dan komt de bijbehorende parasol als geroepen.

Het chalet beschikt verder over:
- Gezellige woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en radio/cd-speler
- Open keuken met 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker
- Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
- Badkamer met douche, wastafel en toilet

Belangrijke informatie
Het binnenzwembad is in het weekend en hoogseizoen elke dag geopend van 11:00 tot 19:00. De zwembaden buiten zijn in het hoogseizoen elke dag geopend van 11:00 tot 21:00. In het laagseizoen is het buitenbad gesloten. Houdt u er rekening mee dat de parkfaciliteiten in het voor- en naseizoen, buiten de schoolvakanties om beperkt geopend/beschikbaar kunnen zijn.

Let op: Eén accommodatie is voorzien van een badkamer met ligbad. Nummer D24 heeft geen vaatwasser. Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen. 

Na het maken van de reservering ontvangt u twee nota's. U ontvangt een nota van onze organisatie voor de huursom. Van het vakantiepark ontvangt u een nota voor de bijkomende kosten (schoonmaakkosten, bedlinnen en parklasten, te noemen All-in prijs).

Huisdier op aanvraag.

Huiscode VEL756
7.8
Vanaf   € 170,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 65,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van 2 nachten
wo 08-05-2024 t/m vr 10-05-2024
Regio Veluwe - Terwolde
1 huisdier
wifi aanwezig
4 personen
2 slaapkamers
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode VEL756
Uw geselecteerde periode
Parklasten
€ 1,75 p.p.p.d. ter plaatse
Bedlinnen
€ 11,00 p.p. ter plaatse
Eindschoonmaak
€ 65,00 ter plaatse
Prijs geldt voor
1 Tot 4 personen
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
DVD-speler CD speler Flatscreen
Keuken
Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie Combimagnetron
Slaapkamer
Aantal slaapkamers: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 4 Extra info: Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
Badkamer
Toilet Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1
Bekijk meer faciliteiten
7.8
Datum
Mooie accommodatie! Jammer dat in september niks open was op het parK!
Algemene indruk
7.0
Comfort
8.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
8.0

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.