Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
  • USP
  • USP
  • USP

Klantenservice

Klantenservice

Is iets niet duidelijk voor u tijdens het zoeken op de website? Of komt u bij het reserveren iets tegen dat verbeterd kan worden?  Breng ons daarvan op de hoogte! Dan helpt u mee aan de verbetering van ons product en onze service. U kunt uw opmerkingen per e-mail sturen . Ook kunt u een brief sturen naar Vakantieveluwe.com, afdeling Klantenservice,Stakenbergerhout 13, 3845JE, Harderwijk

Klacht over totstandkoming overeenkomst
Hebt u een klacht met betrekking tot de totstandkoming van een overeenkomst? Wij verzoeken u om zo snel mogelijk (het liefst binnen één maand) na kennisname van de feiten waarop de klacht betrekking heeft, uw klacht bij ons te melden.Wij geven uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de klacht schriftelijk een inhoudelijke reactie.

Klacht over de accommodatie
Komt u tijdens uw verblijf in één van onze accommodaties iets tegen wat voor verbetering vatbaar is? Neem dan direct contact op met de reisorganisator / leverancier. De contactgegevens kunt u vinden in het reisbescheiden. Houd rekening met de geldende voorwaarden van de reisorganisator /leverancier en met onderstaande algemeen geldende bepalingen:

• Indien u tijdens uw verblijf onjuistheden of onvolkomenheden constateert of klachten hebt over de accommodatie, neem dan direct contact op met de verhuurder, beheerder of sleutelhouder. Onderneemt deze geen of onvoldoende actie, neem dan direct contact op met de reisorganisator / leverancier. De contactgegevens vindt u in uw reisbescheiden.

• Zorg dat u aan de meldingsplicht en klachtenrapportage hebt voldaan. Wanneer de reisorganisator / leverancier niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan het eventuele recht op schadevergoeding dienovereenkomstig worden beperkt of uitgesloten.

* Op onze diensten is het herroepingsrecht uitgesloten.

Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.

Zijn uw klachten niet naar tevredenheid opgelost, u kunt uw klacht kenbaar maken bij de geschillencommissie van Thuiswinkel www.sgc.nl.Tevens kunt u de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: //ec.europa.eu/consumers/odr/.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief boekingskosten. U kunt betalen via Ideal,creditcard of internet bankieren.

Download hier de Boekingsvoorwaarden, Algemene voorwaarden Thuiswinkel en Algemene huurvoorwaarden Vakantiehuizen