Verhuur uw vakantiehuis samen met Vakantieveluwe.com

U heeft een mooie recreatiewoning, bungalow, chalet,stacaravan, groepsaccommodatie ,vakantievilla of een appartement op de prachtige Veluwe en daar wilt u vakantiegangers ook van laten genieten. Maar wel graag zonder gedoe en een maximale bezetting? Meld uw accommodatie dan aan voor ons verhuurprogramma. Wij regelen de boekingen, communicatie, facturatie en promotie van uw accommodatie. Kortom, bijna alles. Voor een optimale bezetting bieden wij uw vakantiewoning (naast Vakantieveluwe.com) tevens aan op onze boekingsites Eenhuisjehuren.nl en Eenvakantiehuisje.nl, en daarnaast nog op diverse aangesloten partner websites. Op deze manier wordt uw accommodatie direct goed gevonden, en geboekt!


Neem contact op

Wij van Vakantieveluwe.com zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiewoningen in diverse provincies. Met ons kantoor in Harderwijk hebben wij de nodige regionale kennis die wij toepassen in het werkveld. Wij houden ons bezig met de professionele (toeristische) verhuur en alles wat daar bij komt kijken. U als particulier huiseigenaar hoeft zich geen zorgen te maken over de promotie van uw accommodatie. Door de juiste kennis en jarenlange ervaring zult u altijd de beste toewijding, service en kwaliteit ervaren. U kunt daarnaast ook zelf uw accommodatie blijven verhuren via bijvoorbeeld uw eigen website.

Wanneer u in het bezit bent van een of meerdere vakantiewoningen in Nederland kunt u er voor kiezen om deze te verhuren. Er zijn meerdere verhuurmogelijkheden. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning, maar puur ter investering deze wilt verhuren, kunt u er voor kiezen om deze onbeperkt te verhuren. Mocht u zelf wél gebruik maken de woning, maar het zonde vinden van de lange tussentijdse leegstand, dan kunt u met ons in overleg bepalen wanneer de woning beschikbaar is voor de verhuur. Het verhuren van een woning kan veel voordelen met zich meebrengen. Het kan bijvoorbeeld een goede inkomstenbron zijn, zeker wanneer u eigenaar van meerdere vakantiewoningen bent. Daarnaast staat de woning door verhuur niet langdurig leeg, waardoor de woning niet in verval raakt.

Heeft u belangstelling en wilt u graag uw vakantiehuis verhuren aan derden? Bij Vakantieveluwe.com bent u aan het juiste adres. Wenst u meer informatie en verdere details over het verhuren van uw vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over een eventuele samenwerking.

Team Vakantieveluwe.com

Neem contact op