Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Agendatip: Cultuurhistorische wandeling over landgoed Staverden

15 juli 2019

Wandelliefhebbers opgelet! De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen maken op zondag 4 augustus een cultuurhistorische wandeling over landgoed Staverden en jij kunt erbij zijn.

Onder leiding van de boswachters ontdekken deelnemers alle geheimen van het landgoed. De boswachters vertellen over de ontwikkeling van het landschap, het kasteel, de boerderijen en de bewoners door de eeuwen heen. De geschiedenis van het landgoed komt uitgebreid aan bod. De tocht voert over onverharde paden, dus goede kleding en stevige schoenen zijn een must. 

Wandelen met hele gezin

De wandeling is geschikt voor het hele gezin. De tocht start op de grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg in Staverden en duurt ongeveer 2 uur. Deelname bedraagt 5 euro per persoon en kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Betalen kan alleen contant bij de start. Reserveren is niet nodig, iedereen is welkom!

Boek een vakantiehuisje op de Veluwe

Combineer deze wandeltocht met een verblijf in één van onze knusse vakantiehuisjes op de Veluwe midden in de natuur. In onze vakantiehuisjes kun je rekenen op luxe, ruimte en comfort.