De leukste huisjes in de herfstvakantie

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Geniet tijdens de herfstvakantie van al het natuurschoon om je heen vanuit één van onze unieke vakantiehuisjes op de Veluwe. De leukste huisjes hebben we op een rij gezet.

1. Knus boshuisje in Emst 

Op zoek naar een fijne en rustige plek op de Veluwe? Gevonden! Zodra je dit knusse huisje, geschikt voor twee personen, midden in de bossen binnenstapt, voel je direct de vakantiesfeer. Deze vrijstaande en populaire bungalow is te vinden op een klein en rustig vakantiepark in het Veluwse Emst, tussen Epe en Vaassen. Een prachtig stukje Veluwe, waar je heerlijk in alle privacy kunt genieten.

2. Nieuw gebouwde hooiberg in Spankeren

Uniek in Nederland! In deze nieuw gebouwde hooiberg in het Veluwse Spankeren voelt het alsof je even terug gaat in de tijd. Er zijn drie slaapkamers en je kunt hier slapen met zes personen. Sla de openslaande tuindeuren open en geniet direct van het buitenleven en het mooie uitzicht! Een prachtige omgeving in de herfst.

3. Vakantiehuis met sauna in Nunspeet

Onze gasten geven dit grote vakantiehuis voor tien personen een dikke 9 en dat is niet voor niets! Dit luxe vakantiehuis op de grens van Nunspeet en Doornspijk, is echt van alle gemakken voorzien. Vijf slaapkamers, een lig/bubbelbad, een luxe keuken en een enorme tuin. Ontspannen doe je in je eigen privésauna en de Veluwe is je achtertuin. Wat wil een mens nog meer?