De leukste vakantiehuizen met Pinksteren

Ben jij toe aan een minivakantie? Je bent niet de enige! Veel Nederlanders kiezen ervoor om tijdens het Pinksterweekend een paar dagen weg te gaan. De Veluwe is de perfecte plek om even tot rust te komen.

Eerste Pinksterdag valt dit jaar op zondag 9 juni, Tweede Pinksterdag op maandag 10 juni. Je hebt dus nog even de tijd om goed na te denken over welk vakantiehuis op de Veluwe aan jouw wensen voldoet. De keuze is reuze, dus om die reden hebben we het je een beetje makkelijker gemaakt. We presteren onze top 3 leukste vakantiehuizen met Pinksteren.

1. Wellness bungalow in Uddel

In het mooie dorpje Uddel, tussen Elspeet en Nunspeet ligt het unieke wellnesspark De Eikensingel. Hier vind je luxe bungalows met allemaal een eigen privé spa. De bungalows zijn geschikt voor vier personen. Perfect voor de echte wellness liefhebbers onder ons. 

2. Villa op Landgoed de IJsvogel

Deze nieuwe luxe geschakelde vakantievilla, te vinden tussen de dorpskeren van Voorthuizen, Garderen en Stroe, is niet alleen een lust voor het oog maar biedt vooral alles wat je maar nodig hebt. Op het ruim opgezette park zul je veel vrijheid en rust ervaren. Precies zoals het hoort. Met zes personen kun je hier heerlijk vertoeven!

3. Veluws boerderijtje in Ermelo

Ideaal voor een vakantie met het hele gezin of een groep vrienden: het Veluws boerderijtje in Ermelo. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving geniet je vanuit je miniboerderij van al het natuurschoon om je heen. Laat je verassen door nieuwsgierige eekhoorntjes en vogels die rijkelijk aanwezig zijn. Het Veluws boerderijtje is van alle gemakken voorzien, heeft drie slaapkamers en biedt in totaal zes slaapplekken.