Deze vakantiehuizen op de Veluwe zijn nog beschikbaar in de meivakantie

Op vakantie gaan in de meivakantie heeft veel voordelen. Het is vaak goedkoper dan de zomervakantie, er is meer keuze en het is minder warm. Een fietstocht of wandeling maken over de Veluwe is dan zeer goed te doen. En als het zonnetje schijnt, zul je daar extra van genieten. Welke vakantiehuizen zijn er nog beschikbaar in de meivakantie? Dit zijn er drie.

1. Tiny house voor 4 personen in Voorthuizen

Nog nooit in een tiny house geslapen? Dan is dit je kans. In dit knusse en compacte vakantiehuisje voor vier personen in het Veluwse Voorthuizen kun je verblijven met vier personen. Perfect voor een gezin met twee kinderen. De intieme setting maakt het extra knus en gezellig. Hier heb je even echt tijd voor elkaar. In de bijbehorende tuin is het overigens goed toeven op het terras. Tot in de late uurtjes kun je hier genieten van de zon. Heerlijk!

2. Chalet aan het water in Lathum

Voor wie graag geniet van een schitterend uitzicht, is dit vakantiehuis voor vier personen een aanrader. De ligging: pal aan het water. Het chalet is te vinden op vakantiepark en Jachthaven de Rhederlaagse Meren, in de prachtige omgeving van het Gelderse Lathum. Een populaire bestemming bij jong en oud, want op het park en in de omgeving is veel te doen. Neem zeker je fiets en wandelschoenen mee.

3. Luxe chalet voor 6 personen in Nunspeet

Beleef de Veluwe vanuit Nunspeet! Tijdens een verblijf in dit luxe chalet op een nieuw aangelegd vakantiepark aan het Veluwemeer beleef je een zorgeloze vakantie. Je kunt hier met het hele gezin verblijven, want er is plek voor zes personen. Dit luxe chalet is van alle belangrijke gemakken voorzien, ruim van opzet en beschikt over een fijne, grote tuin. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, terwijl de ouders genieten van een welverdiend drankje. Tijd voor vakantie! 

Meer vakantiehuizen? Klik hier