Dit zijn deze herfst onze leukste last minutes op de Veluwe

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Een goede reden om er dus nog even lekker tussenuit te gaan. Maar welk vakantiehuis op de Veluwe kies je? Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we onze meest leuke last minutes op een rij gezet.

1. Vakantiehuis met sauna in Nunspeet

Onze gasten geven dit grote vakantiehuis voor tien personen een dikke 9 en dat is niet voor niets! Dit luxe vakantiehuis op de grens van Nunspeet en Doornspijk, is echt van alle gemakken voorzien. Vijf slaapkamers, een lig/bubbelbad, een luxe keuken en een enorme tuin. Ontspannen doe je in je eigen privésauna en de Veluwe is je achtertuin. Wat wil een mens nog meer? Dat wordt genieten!

2. Wellness Lodge in Voorthuizen

Wauw! Een fijne sauna, een sunshower en een vrijstaand bad. Relaxen doe je deze herfst optimaal in deze Wellness Lodge voor twee personen op de Veluwe. Dit spiksplinternieuwe vakantiehuis ademt rust en is perfect voor een romantisch weekend weg. Je kunt hier met twee personen overnachten. Wie neem jij mee?

3. Veluws boerderijtje in Ermelo

Breng jij de herfst het liefst met je gezin door? Dan is dit jouw ideale vakantiehuis! Deze Veluwse boerderijtjes in Ermelo zijn een aanrader voor families met kinderen. Stuk voor stuk zijn het sfeervolle boerderijtjes, die plek bieden voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. Ideaal voor een zorgeloze vakantie met het gezin. Deze authentiek Veluwse, rietgedekte boerderijtjes zijn van alle luxe gemakken voorzien. Leuk detail: de bedstee. Het favoriete slaapverblijf voor velen!

Klik hier voor nóg meer vakantiehuizen