Dit zijn onze leukste boshuisjes op de Veluwe

Wakker worden met het geluid van tjilpende vogels, geritsel van eekhoorns en de frisse lucht van het bos? Slaap dan in één van onze sfeervolle boshuisjes op de Veluwe. Een unieke ervaring! 

Onze buishuisjes vind je, zoals de naam al doet vermoeden, midden in het bos op de Veluwe. Een ideaal vakantiehuis voor rustzoekers en liefhebbers van de natuur. Van geluidsoverlast is hier nooit sprake, behalve dat je de geluiden hoort van vogels, eekhoorns en nog veel meer. Nog nooit in een boshuisje geslapen? Dit is je kans W hebben de leukste boshuisjes voor je op een rij gezet.

1. Knus boshuisje voor twee personen

Dit leuke boshuisje voor twee personen in Emst is zeer geliefd bij onze gasten. Het vakantiehuis zit bijna altijd vol. Wil je hier verblijven? Dan moet je er dus ruim van tevoren bij zijn. Als je dit vakantiehuis boekt, kun je rekenen op een knusse inrichting, een compleet ingerichte keuken en een heerlijke veranda met loungeset. In de tuin zit je al in het bos, maar al wandelend of fietsend kom je nog veel meer natuur tegen.

2. Boshuisje voor 6 personen met grote tuin

Houd je van een grote tuin? Dan is dit knusse en vrijstaande vakantiehuis midden in de bossen precies wat je zoekt. De ruime en deels beboste tuin is maar liefst 1250 m2! Terwijl de kinderen hier uren kunnen spelen, de honden in het gras liggen (huisdieren zijn welkom!), kun jij kiezen op welk terras je tot rust wilt komen. Pak er een goed glas wijn bij, een fijn boek en je vakantie is begonnen!

3. Sfeervol boshuisje voor 4 personen

Open de deuren naar het buitenterras en adem de meest frisse lucht in die je je kunt voorstellen. Heerlijk! In dit fijne boshuis voor vier personen kun je optimaal genieten van de rust en de privacy. In de beboste tuin vind je een overdekt terras, een speeltoestel, zandbak, schommel en buitenspeelgoed. Dit boshuisje is om die reden zeer geschikt voor een zorgeloze vakantie met het hele gezin.

Klik hier voor alle boshuisjes