Heerlijke speeltuin op de Veluwe

Met de kinderen op vakantie naar de Veluwe; dat betekent genieten in de natuur. Wandelen door eindeloze bossen en over unieke zandvlaktes. Maar de Veluwe heeft ook alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Veel attracties, dierenparken en zwembaden.

Is het een dagje wat minder weer en u heeft kinderen tot circa 12 jaar oud? Breng dan een bezoek aan Schateiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland.

Grootste overdekte speeltuin van Nederland

Tussen Voorthuizen en Barneveld, in het zuidwesten van de Veluwe, ligt het dorpje Zeumeren. Hier is op een terrein van maar liefst 5500 m2 de grootste indoor speeltuin van Nederland gebouwd.

Schateiland Zeumeren brengt de bezoekers naar de wereld van zeevaart, onbewoonde eilanden, schatgraven, schieten met kanonnen en nog veel meer. Wandel al balancerend van het ene naar het andere eiland, ga goudzoeken op de bodem van de zee en spring uit de scheepsmast op zachte trampolines. Of wat dacht je van een katapultgevecht met waterbalonnen?

Ook leuk voor (groot)ouders

Schateiland Zeumeren is in 2015 geopend en er is veel aandacht besteed aan een ruime opzet, een goede akoestiek en de juiste lichtinval. Het overdekte park ligt aan een waterpartij. Hierdoor kunt u in de zomermaanden ook genieten van een buitenterras met zonneweide, een zandstrand en een aantal buitenattracties. Op het meer worden waterfietsen verhuurd.

Openingstijden Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren is tijdens de schoolvakanties iedere dag geopend. Daarbuiten is de speeltuin geopend op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en ieder weekend. SchatEiland Zeumeren is het gehele jaar geopend. Het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren is het altijd zomer!