Leukste pretpark van Nederland

Tijdens een vakantie op de Veluwe hoeft niemand zich een dag te vervelen. Naast de heerlijke natuur waarin u iedere dag weer nieuwe wandel- en fietstochten kunt ontdekken zijn er talloze musea, dorpjes, winkeltjes en gezellige attracties op de Veluwe.

Met kinderen erop uit op de Veluwe

Elke kind is gek op een bezoek aan een pretpark. Lekker spelen in een grote speeltuin, genieten van draaimolens of grotere attracties.. kinderen krijgen er geen genoeg van.

Julianatoren op de Veluwe

Aan de rand van Apeldoorn ligt misschien wel leukste pretpark voor jonge kinderen: Julianatoren! Dit park is al meer dan 100 jaar geleden ontstaan onder de naam Prinses Juliana Toren toen er, ter ere van de geboorte van prinses Juliana, een uitzichttoren werd gebouwd. De toren werd opengesteld voor publiek en al snel werden er ook een lachspiegel paleis bij de toren neergezet en in de jaren ’50 van de vorige eeuw kwamen er trapauto’s, motorbootjes, een spookhuis en Old Timers bij.

In de jaren ’60 werd het park een kilometer verplaatst en kwam er ruimte voor nog meer attracties waaronder een echte achtbaan.

Meer dan 60 attracties

In 2014 is het park volledig gerenoveerd en kreeg het de huidige naam: Julianatoren. Het park biedt meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Uw kinderen zullen zich bij een bezoek aan Julianatoren prima vermaken in o.a. de bungee trampolines, de mega muizenschommel, het reuzenrad, de springende piraat, de helivlucht, het brandweerspel … en nog veel meer! Maar vergeet ook niet de fantastische shows met de muizen Jul en Julia te bezoeken!

Het park is van eind maar tot eind oktober geopend. Voor de echte liefhebbers is er zelfs een jaar- gezinsabonnement te koop!