Marinapark Bad Nederrijn Maurik

Nieuw in ons aanbod! Vakantiepark Bad Nederrijn in Maurik. 

Het schitterende vakantiepark heeft een unieke ligging aan de Nederrijn. Het park ligt direct aan de Nederrijn en beschikt over een eigen strand. In de zomer is er zelfs een watertrampoline aanwezig. Neem ook een kijkje in één van de drie jachthavens. Hier geniet je van een schitterend uitzicht! Naast zwemmen is er ook de mogelijkheid om te zeilen, kanoën of vissen. Tegenover het park kun je zelfs je eigen boot aanleggen en de vele eilandjes in de omgeving verkennen.  Houd je van waterskiën? Dan kun je naast het vakantiepark terecht bij de plaatselijke waterskivereniging. 

Voor kinderen is er het reusachtig klim- speeltoestel. Hier kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl de volwassenen genieten van een lunch, borrel of diner in de naastgelegen brasserie van het park.  

Ontdek de mooie omgeving vanuit je luxe vakantiewoning.
MarinaPark Bad Nederrijn bevindt zich Maurik aan de Nederrijn, een fantastische locatie in het hart van de Betuwe! Verken de omgeving per fiets / boot of ga lekker wandelen en laat je verbazen door de mooie landschappen van Maurik. Vakantiepark Marinapark Bad Nederrijn ligt op ongeveer 40 autominuten van Utrecht of Nijmegen waardoor je ook heerlijk een dagje kunt winkelen. Blijf je liever in de buurt van het vakantiepark? Dan kun je natuurlijk Maurik zelf gaan verkennen of een bezoekje gaan brengen aan Tiel.

Gek op dieren? Breng dan eens een bezoekje aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen, dit ligt op ongeveereen klein halfuur rijden van MarinaPark Bad Nederrijn. Heel leuk voor de kinderen! Voor jong en oud een geweldig vakantiepark met een mooie centrale ligging in het land.

Bekijk de accommodaties hier