Met Pinksteren een vakantiehuis op de Veluwe huren

Wilt u het lekker lange Pinksterweekend op de Veluwe doorbrengen? Lekker genieten op een terras in het zonnetje in een gezellig dorpje? Of een mooie wandeling of fietstocht maken door de bossen, langs zandverstuivingen of over de heide van de Veluwe? Bij Vakantieveluwe.com kiest u uit de mooiste vakantiehuizen, villa’s of chalets met Pinksteren.

Wanneer is het Pinksteren?

Met Pinksteren, 49 dagen na Pasen, zou De Heilige Geest (de geest van God), zich hebben getoond aan de volgelingen van Jezus Christus, de apostelen. Dit zou zijn gebeurd door een grote windvlaag en later een soort vlammenbol die boven de hoofden van de apostelen ging hangen.

Het is een katholieke feestdag. Ook de maandag die volgt op Pinksteren (Pinkstermaandag of tweede pinksterdag) is een vrije dag in vele Europese landen wordt gevierd met een vrije dag. Pinksteren valt in 2017 op 4 en 5 juni.

Huur een huis met Pinksteren

De natuur op de Veluwe is met Pinksteren op haar mooist. Frisgroene blaadjes aan de bomen en struiken en een strakblauwe lucht met aangename temperaturen. De zon heeft met Pinksteren voldoende kracht voor een drankje op het terras of een middagje zonnebaden het terras van uw vakantiehuis op de Veluwe.

Boek een verblijf met Pinksteren via Vakantieveluwe.com

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning op de Veluwe met Pinksteren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen op de Veluwe zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.