Nieuw in ons aanbod: 2 groepsaccommodaties op de Veluwe

Goed nieuws: ons aanbod groepsaccommodaties op de Veluwe is weer een stukje groter geworden. Vanaf maart kun je kiezen uit nóg meer vakantiehuizen voor grotere groepen. Nieuwsgierig geworden? We lichten twee nieuwe vakantiehuizen uit.

Ons aanbod vakantiehuizen op de Veluwe blijft groeien. Onze gasten kunnen inmiddels uit meer dan tweehonderd vakantiehuizen op de Veluwe kiezen. Denk daarbij aan groepsaccommodaties, vakantiehuizen voor twee personen, huisdiervriendelijke vakantiehuizen en zelfs vakantiehuizen aan het water. De keuze is dus reuze. Onlangs zijn onder meer nieuwe groepsaccommodaties toegevoegd aan het aanbod vakantiehuizen op de Veluwe. We lichten er twee uit. 

1. Luxe vakantiehuis voor 8 personen in Uddel

Houd je van luxe? Zoek dan niet verder. Dit sfeervolle chalet is spiksplinternieuw, luxe ingericht en het ideale logeeradres voor een zorgeloze vakantie. Het vakantiehuis is geschikt voor acht personen en is te vinden op natuurrijk recreatiepark Uddelermeer in het Veluwse Uddel. Perfect voor een vakantie met twee gezinnen of kleine (rustige) gezelschappen. 

2. Bungalow voor 12 personen in Voorthuizen

Een ruime, comfortabele bungalow op een schitterend vakantiepark. Dat en meer kun je verwachten als je een verblijf boekt in deze bungalow voor 12 personen. Het vakantiehuis is te vinden op een schitterend park in het Veluwse Voorthuizen, genaamd vakantiepark de Ackersate en ideaal voor een verblijf met een grotere groep.

Bekijk hier alle groepsaccommodaties