Nieuw in ons aanbod: schitterende vakantiebungalow op de Veluwe

Op zoek naar een heerlijk verblijf voor een ontspannen vakantie op de Veluwe? Zoek niet verder! Nieuw in ons aanbod is de vakantiebungalow in het Veluwse Voorthuizen. Goed om te weten: de bungalow is nog volop beschikbaar.

Deze bungalow is nieuw in ons aanbod en verdient daarom een warm welkom. Het vakantiehuis is te vinden op vakantiepark de Sophia Hoeve, een gedeelte van Landgoed de IJsvogel in het Veluwse Voorthuizen. Je kunt hier met twee tot vier personen heerlijk vertoeven. Het vakantiehuis is gelijkvloers en is zeer ruim opgezet, met prachtige veranda en grote tuin. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin of met vrienden.

Een vakantiehuis van alle gemakken voorzien
Rust, ruimte en luxe. Dat biedt deze vakantiebungalow allemaal. Het huis is voorzien van een compleet ingerichte woonkamer, keurige open keuken, zeer ruime badkamer en er zijn twee slaapkamers te vinden. En het mooiste van alles is misschien wel de tuin. Via de openslaande deuren geniet je van het buitenleven aan het water. Op de overdekte veranda kun je ontbijten, lunchen of grillen op de bijbehorende barbecue. Ook aan de privacy is gedacht. In de tuin kun je ongestoord genieten. Je komt hier tenslotte voor de rust.

De omgeving van Voorthuizen
Met de Veluwe als je achtertuin kun je alle kanten op. Voorthuizen is daar het ideale startpunt voor. Binnen korte tijd bevind je je midden in de Veluwse bossen waar je uren kunt wandelen en fietsen. Liever een dagje weg? Bezoek dan Paleis het Loo, Dolfinarium, De Apenheul of ga lekker shoppen in Harderwijk, Apeldoorn of Elburg.

Benieuwd naar meer informatie over deze prachtige vakantiebungalow? Klik dan snel hier. Het vakantiehuis is nu nog volop beschikbaar, dus wees er snel bij!