Ontdek onze leukste last minutes in januari

De drukke feestdagen en sociale verplichtingen liggen achter ons. Tijd om bij te komen! En hoe kan dat beter dan met een vakantie in januari? Dat kan kort, maar ook lang. Ga ontspannen het nieuwe jaar in en boek een vakantiehuis op de Veluwe. Dit zijn onze leukste last minutes in januari.

1. Hooiberg op het boerenerf in Spankeren

Uniek in Nederland! Slapen op een nieuw gebouwde hooiberg in Spankeren op de Veluwe. Wat vroeger bestemd was voor de opslag van hooi en het stallen van dieren, is nu een luxe appartement. Maar uiteraard wel één die je doet denken aan vroeger. Dit vakantiehuis bestaat uit een boven- en benedenverdieping en is geschikt voor zes personen. Er zijn drie slaapkamers die allemaal een prachtig uitzicht hebben. Verken de omgeving per fiets of trek je wandelschoenen aan. Ontdek de omliggende bossen, ga mountainbiken of maak een mooie wandeling in de natuur.

2. Luxe villa voor 2 personen in Voorthuizen

Kijk je ogen uit in de ruime woonkamer, maak de lekkerste maaltijden in de open keuken en geniet van de privacy en rust om je heen. Deze luxe en hagelnieuwe villa voor twee personen is te vinden op landgoed de IJsvogel, tussen de Veluwse dorpskernen van Voorthuizen, Garderen en Stroe. Op het ruim opgezette park zijn rustzoekers aan het juiste adres. Dat wordt echt genieten met z’n tweetjes! 

3. Finse bungalow in Hulshorst

Geliefd bij gezinnen en liefhebbers van natuur: dit unieke Finse vakantiehuis. In januari vier je hier met zes personen een zorgeloze vakantie. Het bijzondere aan  dit vakantiehuis is dat duurzaam is gebouwd op basis van natuurlijke materialen. De bungalow is te vinden op een natuurrijk, klein vakantiepark. De locatie? Aan de rand van het dorpje Hulshorst, tussen Nunspeet en Harderwijk, te midden van de prachtige Veluwe. Als je toe bent aan ontspanning en veel privacy, zit je hier goed.

Klik hier voor meer vakantiehuizen