Ontdek onze meest luxe vakantiehuizen op de Veluwe

Houd je van comfort, ruimte en extraatjes? Dan is een luxe vakantiehuis op de Veluwe precies wat je zoekt. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we onze meest luxe vakantiehuizen op een rij gezet.

Als je een luxe vakantiehuis boekt, mag je net dat beetje meer verwachten dan bij een standaard vakantiehuis. Denk daarbij aan een luxere inrichting, een ruime tuin, veel privacy en soms zelf een eigen spa. Goed nieuws: bij ons vind je tientallen vakantiehuizen die zo zijn ingericht dat gasten zo zorgeloos en comfortabel mogelijk hun vakantie of weekend weg op de Veluwe kunnen vieren. Dit zijn onze drie populairste luxe vakantiehuizen.

1. Wellness bungalow met spa in Uddel

Bubbelen, borrelen en relaxen? Dan is dit vakantiehuis perfect voor jou. Bij deze luxe bungalows voor 4 personen in het Veluwse Uddel staan wellness en comfort centraal. Bij het betreden van dit kleinschalige en gastvrije vakantiepark met wellness, waan je je direct in vakantiesferen Een groot pluspunt: een spa. Vanuit je eigen privé spa geniet je hier van de rust en stilte van de natuur.

2. Luxe familiehuis voor 15 personen

Op zoek naar een luxe vakantiehuis voor de hele familie op een schitterende locatie? Gevonden! In dit sfeervolle en nostalgische landhuis in Uddel kun je overnachten met wel vijftien personen. Perfect voor een weekend of vakantie met de hele familie. Het vakantiehuis is ruim van opzet en beschikt over een schitterende tuin. Er is volop ruimte om bij mooi weer buiten te eten en te relaxen op het grote terras.

3. Topvilla in Garderen met spa en sauna

Wauw! Bij deze unieke villa in Garderen kun je werkelijk waar alles verwachten: een ruime tuin, een spa én een sauna. Met vier personen beleef je hier een geweldige vakantie die compleet in het teken staat van luxe. De positieve reviews liegen er niet om: dit vakantiehuis is nog mooier en fijner dan verwachten. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Meer luxe vakantiehuizen? Klik hier