Op vakantie met een groep? Dit zijn onze favoriete vakantiehuizen

Onze groepsaccommodaties zijn zeer geschikt om met een grote groep te verblijven en de Veluwe te ontdekken. Perfect voor een familieweekend of een vakantie met vrienden. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we onze drie favoriete vakantiehuizen voor groepen op een rij gezet.

Een groepsaccommodatie boek je al vanaf zeven personen. Bij ons kun je kiezen uit meer dan twintig schitterende vakantiehuizen voor groepen. Deze zijn allemaal te vinden rondom één van de grootste natuurgebieden van Europa: de Veluwe. In de omgeving is van onze vakantiehuizen is veel te doen, voor jong én oud. Maar welk vakantiehuis kies je? Dat blijft de vraag. Om je een handje te hebben, hebben wij onze favoriete groepsaccommodaties voor je op een rij gezet. Dit zijn er drie:

1. Luxe familieboerderij voor 16 personen

Wauw! In deze luxe familieboerderij in Ermelo zul je je snel thuis voelen. Er zijn acht slaapkamers, wat betekent dat je er kunt verblijven met zestien personen. Dit vakantiehuis ademt luxe, sfeer en comfort, maar beschikt tegelijkertijd over traditionele elementen, zoals: een rieten dak, eiken spanten en boerendeuren. Vanaf het park loop je zó de eeuwenoude Speulder- en Sprielderbossen in. Een mooie fiets- of wandeltocht met een grote groep kun je hier zeker maken.

2. Vakantievilla met zwembad voor 7 personen

Een buitenzwembad, tennisbaan, hottub én sauna. Je vindt het allemaal bij deze schitterende vakantievilla voor zeven personen in Oldebroek. Dit vakantiehuis is het hele jaar door zeer populair bij onze gasten. Wil je hier je vakantie vieren? Wees er dan op tijd bij! 

3. Schitterend familiehuis voor 15 personen

Op zoek naar een luxe vakantiehuis voor de hele familie op een schitterende locatie? Gevonden! In dit sfeervolle en nostalgische landhuis kun je verblijven met wel vijftien personen. Het ligt op loopafstand van bijbehorend en kleinschalig recreatiepark Uddelermeer in Uddel. Rustzoekers en liefhebbers van de natuur zijn hier aan het juiste adres. Om de hoek vind je het afwisselende Veluwse landschap, bestaande uit bossen, heide, landerijen én het Uddelermeer.

Klik hier voor al onze groepsaccommodaties