Reeën spotten in het grootste loofbos van Nederland

Voor echte natuurliefhebbers is deze excursie een aanrader. Samen met een boswachter van Staatsbosbeheer gaan deelnemers op zaterdag 6 april speuren naar reeën in het Horsterwold.

Het Horsterwold is het grootste loofbos van Nederland. In het bos zijn reeën, wilde paarden, damherten, vossen en verschillende soorten vogels te bewonderen. Het bos is te vinden langs de Randmeren van Flevoland.

Op safari in Nederland
Samen met je partner, vrienden of het hele gezin krijg je op zaterdag 6 april de kans om samen met een boswachter op zoek te gaan naar reeën. Je stapt samen met de boswachter van Staatsbosbeheer in een stoere terreinwagen en gaat met hem op een heuse safari in Nederland. Ja, je leest het goed: op safari in Nederland! De boswachter neemt je mee door het gebied en weet de plekken waar de reeën, het zijn hele schuwe dieren, zich graag ophouden. Onderweg vertelt de boswachter je van alles over het leefgebied van de ree en hoe je kunt zien of er reeën in de buurt zijn. Reeën spot je trouwens het best in de schemering, dus grote kans dat je een mooie zonsondergang mee pikt. Wie wil dat nou niet?

Neem je fototoestel mee
Tijdens de tocht, die geheel verzorgd wordt, staat er op de route nog een warme maaltijd voor iedereen klaar. De tocht duurt van 17:00 uur tot 21:00 uur. Het wordt aangeraden om warme kleding en laarzen te dragen. En neem natuurlijk vooral je verrekijker en fototoestel mee. Klik hier voor meer info over de prijs en om je aan te melden.