Top 3 leukste last minutes voor de meivakantie

De meivakantie is perfect om er even heerlijk tussenuit te gaan. Zeker nu de temperaturen stijgen is een vakantie in eigen land lang niet zo’n slecht idee. Goed nieuws: er zijn nog last minutes beschikbaar. We presenteren je onze top 3!

De meivakantie is elk jaar weer een populaire vakantie om er even tussenuit te gaan. De officiële datum van de meivakantie 2019 is van vrijdag 26 april tot en met zondag 5 mei. Ben je benieuwd welke vakantiehuizen op de Veluwe nog beschikbaar zijn? Die vind je hier. En als je niet kunt kiezen, kun je je laten inspireren door onze top 3.

1. De Safaricottage in Voorthuizen
Ooit gehoord van 'glamping'? Oftewel: glamorous kamperen? Dat betekent slapen in een echte tent maar wel met alle comfort van deze tijd! Een overnachting in deze safaricottage op de Veluwe voor 6 personen is een fantastische ervaring voor iedereen. De tent is ingericht met een houten vloer, een veranda met eettafel, banken van steigerhout en een compleet ingerichte keuken. Er zijn 2 slaapcabines waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed.

2. Chalet midden in het bos in Doornspijk
Midden in het bos en direct aan een vijver vind je dit chalet in het Veluwse Doornspijk. Deze locatie is perfect voor rustzoekers. Wie heerlijk wil wandelen, fietsen of gaan genieten van natuur, zit hier goed want vanaf het park loop je zo zandverstuiving en heide op. Dit vakantiehuis is geschikt voor 5 personen, heeft 3 slaapkamers en vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op het water.

3. Prachtige vakantiebungalow in Harderwijk
Deze geheel vernieuwde bungalow voor zes personen is het ideale startpunt van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Compleet met drie slaapkamers, een fijne badkamer en knusse woonkamer. De bungalow is te vinden op een populair familiepark aan de rand van Harderwijk.