Trouwen op de Veluwe

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Deze dag viert u natuurlijk met vrienden en familie op een onvergetelijke plek. Voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte is de Veluwe zo’n plek. Gelukkig zijn er in het meest bosrijke deel van ons land veel plekken waar u een onvergetelijke trouwdag kunt vieren. We zetten de drie mooiste graag voor u op een rijtje.

Mooiste trouwlocaties op de Veluwe

Trouwen in de Garage bij Radio Kootwijk
In het hart van de Veluwe, omring door zandverstuivingen en heidevelden, staat een monumentaal gebouw: Radio Kootwijk. Op het terrein van dit imposante Art Deco gebouw kunt u elkaar het ja-woord geven in een industrieel pand. De Garage biedt opvallend veel ruimte voor een ceremonie opstelling of receptie, maar het pand is ook sfeervol te maken voor kleinere gezelschappen.

Trouwfeest in Kasteel Canneburgh
Enkele kilometers buiten het centrum van Apeldoorn staat kasteel Cannenburch temidden van een weelderig park. Deze super romantische en mooi onderhouden locatie is ideaal voor een romantische bruiloft. Natuurlijk maakt u de mooiste bruilofts foto’s in het park van het kasteel, maar uw zult verbaasd staan over de unieke feestruimte in de gewelfde kelders van het kasteel.

Het Hoefslag in Barneveld
Het Hoefslag is een karakteristieke hofstede, landelijk gelegen aan de rand van de Veluwe. De Ierse pub, met de sfeer van een klooster of de bovenkamer, het Hollandse café kan het feestelijke decor vormen voor uw mooiste dag. Ook de huwelijksvoltrekking kan officieel op Het Hoefslag plaatsvinden. Het Hoefslag beschikt over een uitstekende keuken waar u terecht kunt voor een buffet of een exclusief diner.

Huur een vakantiehuis op de Veluwe

Als u uw gasten ook wilt laten overnachten na afloop van het feest is een vakantiehuis of een luxe groepsaccommodatie op de Veluwe natuurlijk een erg leuk idee.