Vakantie vieren in november op de Veluwe? Goed idee!

Het is november! De winter ligt in het vooruitzicht en ook de feestdagen komen steeds dichterbij. Voel je de decemberstress al opkomen? Een goede reden om juist nu een weekend, midweek of langer vakantie te vieren. Boek een vakantiehuis in november op de Veluwe. Dat is echt een goed idee!

Een vakantiehuis boeken in november heeft veel voordelen. De herfstvakantie ligt achter de rug, maar de kerstvakantie ligt nog ver voor ons. Je kunt de dagen dus gaan aftellen óf je neemt juist nu al wat dagen vrij. Het voordeel daarvan is dat je uitgerust de drukke decembermaand in gaat. Hoe lekker is dat!

Benieuwd naar meer voordelen? Dit zijn er drie.

1. Meer rust op de Veluwe

Terwijl iedereen aan het werk is, geniet jij van de rust op de Veluwe. Neem zeker je fiets of wandelschoenen mee, want op de Veluwe kun je prachtige tochten maken. Met kinderen buiten de schoolvakanties om een vakantiehuis boeken kan niet altijd, maar doe dat dan gewoon in het weekend. Een mini-vakantie geeft net zoveel plezier!

2. De natuur in november is schitterend

Als alle blaadjes van de boven zijn gevallen, zie je pas echt de contouren van de bomen om je heen. Dit geeft de natuur op de Veluwe een andere, prachtige uitstraling. Ook zijn veel plekken nu minder beschut, dus de kans dat je een edelhert, wild zwijn of vos spot is ineens veel groter. En niets is zo lekker als na een frisse wandeling weer op te warmen in je vakantiehuis. 

3. Meer vakantiehuizen zijn beschikbaar

Doordat niet iedereen zo slim is om juist nu een vakantiehuis te boeken, blijven onze mooiste vakantiehuizen beschikbaar voor jou. Hecht je waarde aan een sauna in je vakantiehuis of overnacht je het liefst in een knus boshuisje met je geliefde? Ga er eens goed voor zitten en kies jouw ideale vakantiehuis uit ons ruime aanbod. Je kunt een keuze maken uit meer dan tweehonderd vakantiehuizen. 

Klik hier voor onze vakantiehuizen