Vakantiehuis in Barchem huren

Barchem is een mooi dorp in de Achterhoek, op een half uur rijden van de Loenen op de Veluwe. Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg en is omringd door prachtige natuur en aantrekkelijke dorpen en steden. Barchem ligt ook aan het wandelnetwerk Achterhoek. Meer dan 3000 kilometer aan wandelpaden kunnen ontdekt worden!

Zeker doen in Barchem

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Barchem kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Barchem kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Barchem in een vakantiewoning verblijft.

1 Stoomtram Bello 56
Tot 1945 liep er een tramlijn door Barchem waar de stoomtram van Deventer naar Borculo reed. Onlangs is Stoomtram Bello 56 weer gaan rijden. Niet meer over de originele tramlijn, maar gewoon over de weg. De stoomtram bestaat uit 1 locomotief en 2 rijtuigen en biedt plaats aan 32 personen.

2 Sterrenwacht Phoenix
In Lochem, 5 km ten noorden van Barchem, is de Publiekssterrenwacht Phoenix. Hier kunt u kennismaken met de mooiste sterren, zon en planeten. Dankzij een 360 graden koepelprojectie kunt u een spectaculaire reis door de ruimte maken.

3 Doolhof Ruurlo
Als u vanuit Barchem 5 km naar het zuiden rijdt, komt u bij de doolhof van Ruurlo. Deze doolhof is in 1891 aangelegd en in de jaren ’80 van de vorige eeuw helemaal gerestaureerd. De doolhof is met een oppervlakte van bijna 9000 m2 de grootste van Nederland en een van de grootste van de wereld.

Kies een vakantiehuis in Barchem

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Barchem selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Barchem zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Barchem of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen op de Veluwe.