Vakantiehuis in Deil huren

Deil is een dorpje aan de Linge in de Betuwe. U kunt in dit prachtige gebied uren wandelen of fietsen langs boomgaarden vol bloesem of fruit, struinen door uiterwaarden en gezellige dorpjes en steden bezoeken.

Zeker doen in Deil

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Deil kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Deil kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Deil in een vakantiewoning verblijft.

1 Heerlijkheid Mariënwaerdt
Heerlijkheid Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare in de Betuwe, gelegen in de kom van de rivier de Linge, net buiten Deil. Het landgoed is een oase van rust en wordt wel 'het openluchtmuseum van het rivierengebied' genoemd. Heerlijk om hier een middag door de bossen te wandelen en te genieten van de weldadige stilte.

2 Kasteel Ammersoyen
Zo’n 20 km ten zuiden van Deil ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland. Het is mogelijk om het rond 1300 gebouwde kasteel te bezichtigen. U heeft maar weinig fantasie nodig om u hier in de middeleeuwen te wanen.

3 Pontjesrondje
Als u vanuit Deil zo’n 10 km naar het noorden rijdt, komt u in Beusichem. Hier start en eindigt bij restaurant ’t Veerhuys een heerlijke fietsroute door een landschap met rivieren, dijken en boomgaarden. U komt de Rijn, de Lek en het Amsterdam-Rijnkanaal tegen. U maakt tweemaal gebruik van een pontje en eenmaal van een brug om al dat water over te steken.

Kies een vakantiehuis in Deil

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Deil selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Deil zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Deil of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland.