Vakantiehuis in Eibergen huren

Eibergen is een dorpje in de Achterhoek , ten oosten van de Veluwe. Eibergen is een oud dorpje. Als in 1188 wordt Eibergen genoemd en in de 15e eeuw had Eibergen als stedelijke rechten. Tegenwoordig wonen er zo’n 12.000 mensen in Eibergen. Er is een gezellig centrum met een gevarieerd winkelaanbod en verschillende restaurants en cafés.

Zeker doen in Eibergen

Bent u van plan een vakantiehuis in Eibergen te gaan huren? Vergeet dan niet uw fiets mee te nemen. Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Eibergen kunt u in de omgeving op de fiets genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp.

Tijdens een verblijf in Eibergen kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Eibergen in een vakantiewoning verblijft.

1 Mallumsche Molen
Deze watermolen in Eibergen en stamt uit 1748. U kunt iedere zaterdag deze bijzondere molen, de sluit, het mulderhuis en de omgrachting bezoeken. De molen wordt dan ook bediend door vrijwillige molenaars. Het gebied rond de molen is beschermd dorpsgezicht.

2 Varen met de Berkelzomp
Eibergen ligt aan de rivier de Berkel. Er is de laatste jaren veel werk verzet om de verzande oude Berkeltakken weer bevaarbaar te maken. Vanuit de oude haven in het dorp kunt met de Berkelzomp ‘Snippe’een rondvaart maken. Een Berkel zomp is een open boot waarin tot 20 personen kunnen plaatsnemen. Vanuit Eibergen kunt u een prachtige en leerzame tocht maken over de oude Berkel. U geniet van de schitterende flora en fauna in het buitengebied ‘Mallum’en de schipper vertelt u meer over de geschiedenis van de Berkel, de Berkelzompen en de Berkelscheepvaart.

3 Hof van Eckberge
Hof van Eckberge is een unieke plek in Eibergen. U kunt hier lekker uit eten, maar ook een bezoek brengen aan het 25000 m2 grote belevingspark. Hier zijn volop activiteiten voor jong en oud. Bowlen, lasergamen en een grote binnen- en buitenspeeltuin. Of neem een kijkje in de minizoo!

Kies een vakantiehuis in Eibergen

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Eibergen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Eibergen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Eibergen of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland en de Achterhoek.