Vakantiehuis in Elburg huren

Elburg ligt in het uiterste westen van de Veluwe aan de randmeren van het IJsselmeer. Het is misschien wel een van de meest bezienswaardige stadjes van ons land. In de kern is Elburg nog steeds het vissersplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. De stad heeft nog steeds zijn middeleeuwse rechthoekige stratenplan en is omringd door wallen, grachten en oude stukken stadsmuur.

Zeker doen in Elburg

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Elburg kunt u in de omgeving genieten van alle watersportmogelijkheden in de omgeving. Maar u kunt er ook heerlijk wandelen en fietsen. Tijdens een verblijf in Elburg kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Elburg in een vakantiewoning verblijft.

1 Agnietenconvent
Het Agnietenconvent was eens een 15e eeuws vrouwenklooster. Het is nu een van de meest markante gebouwen in Elburg. In de laat-gotische panden van het voormalige klooster is nu Museum Elburg en het VVV kantoor gevestigd. De kloostertuin ademt een romantische sfeer.

2 Haven en binnenstad
Gezellige winkelstraatjes, talloze restaurants en terrasjes in de binnenstad en de haven zorgen voor de innerlijke mens en vertier.

3 Rijsgaardhoeve
Deze kleinschalige wellnessboerderij ligt in een prachtig omgeving net buiten Elburg. Het saunacomplex is ondergebracht in een voormalige schaapskooi en biedt uitzicht over de landerijen. Het is een plek waar u gewoon even uit kunt rusten en mag genieten van het goede leven.

Kies een vakantiehuis in Elburg

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Elburg selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Elburg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen op de Veluwe.