Vakantiehuis in Emst huren

Emst vorm samen met de dorpen Oene, Vaassen en Epe de gemeente Epe. De omgeving van Epe heeft uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en heerlijke wandel- en fietspaden.

Zeker doen in Emst

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Emst kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Emst kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Emst in een vakantiewoning verblijft.

1 Attractiepark ’t Smallert
Gezinspark ’t Smallert is een bijzondere plek voor een dagje uit. Het is een park waar een hoop te beleven is. Het park bestaat uit een forellenkwekerij, visvijvers, een speelpark, een kaarsenmakerij en een dagrestaurant met een mooi terras.
Meer informatie: 

2 Burnside cablepark
Altijd al eens willen waterskiën? Van begin april tot eind oktober kun je ‘’wakeboarden’’ in Emst. Wakeboarden is waterskiën aan een kabelbaan. Volgens de liefhebbers ben je binnen de kortste keren verslaafd aan het racen over het water.
Meer informatie: Burnsidecablepark.nl

3 Veluwse bron
De Veluwse Bron ligt aan een meer in het hart van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle. De Veluwse Bron is het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland met een groot aantal sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten.
Meer informatie: Veluwsebron.nl

Kies een vakantiehuis in Emst

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Emst selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Emst zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Emst of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen op de Veluwe.