Vakantiehuis in Ermelo huren

Ermelo is een gemeente met ruim 25.000 inwoners in de provincie Gelderland en omvat drie dorpen en zeven buurtschappen. Ermelo ligt aan een uitloper van het Veluwemeer, in het uiterste westen van de Veluwe. Tijdens uw bezoek aan het tweede mooiste gebied van Nederland (Veluwe)  Bezoek dan ook Ermelo.

Zeker doen in Ermelo

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Ermelo kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Ermelo kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Ermelo in een vakantiewoning verblijft.

1 Bezoekerscentrum Ermelosche Heide
Net buiten Ermelo ligt, naast de schaapskooi, het Bezoekerscentrum Ermelosche Heie. Hier leert u meer over de omgeving, de schaapskudde en kunt u terecht voor een kopje koffie en ijs. Het bezoekerscentrum is ook het beginpunt van prachtige wandelingen en fietstochten over de Ermelosche Heide.

2 Waterrad van Staverden
Tussen Ermelo en Elspeet staat, in een prachtig wandelpark, het kasteel Staverden. Langs het kasteel stroomt de Staverdense Beek. De beek ververst het water van de gracht en dreef de naastgelegen bovenslagkorenmolen aan. Deze molen dateert van 1307.

3 Zwembad Calluna in Ermelo
Dit heerlijke binnenbad heeft een westrijdbad en een recreatiebad. Het zwembad beschikt over een 40 m lange glijbaan die voor het grootste gedeelte buiten het gebouw om gaat, massagestralen, whirlpool, paddestoel, whirlbank, uitzwembad, dompelbad met water van 14ºC, saunacabine, apart kleuter / peuterbadje en een uitzwembad. In de zomermaanden kunt u ook gebruik maken van de prachtige zonneweide met peuterbad.

Kies een vakantiehuis in Ermelo

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Ermelo selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Ermelo zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Ermelo of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen op de Veluwe.