Vakantiehuis in Garderen huren

Garderen ligt in een groene omgeving op de westflank van de Veluwe in de gemeente Barneveld. Het dorp heeft zo’n 2000 inwoners.

Zeker doen in Garderen

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Garderen kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Garderen kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Garderen in een vakantiewoning verblijft.

1 Wildarena de Witte Hoogt
Net buiten Garderen ligt het mystieke bos van de dansende bomen, het Speulder- en Sprielderbos. Midden in het bos staat Wildarena de Witte Hoogt. Deze overdekte wildobservatiepost staat midden in een rustgebied voor het wild. U heeft er vrij uitzicht op een open plek waar edelherten, reeën en wilde zwijnen zich regelmatig van dichtbij laten zien. Een verrekijker is bijna niet nodig. Deze excursie is een unieke natuurbeleving die start in het gehucht Drie.

2 Nederlands Hervormde Kerk
Midden in het dorp Garderen staat de Hervormde Kerk. De kerktoren werd voor het eerst in de elfde eeuw gebouwd. De huidige toren stamt uit de veertiende eeuw. Het onderste deel van het hoofdgebouw stamt uit de eerste helft van de veertiende eeuw. Het kerkgebouw brandde in 1571 af, werd twee jaar later herbouwd en vernieuwd in 1859. Rond de Hervormde Kerk wordt in de zomer een gezellige braderie georganiseerd.

3 Veluws zandsculpturenfestijn
Jaarlijks versieren de mooiste beelden en voorstellingen, helemaal gemaakt van zand, de Beeldentuin in Garderen. Op 't Veluws Zandsculpturenfestijn kijkt iedereen zijn ogen uit! De beste zandkunstenaars toveren jaarlijks de mooiste sculpturen tevoorschijn uit het zand.

Kies een vakantiehuis in Garderen

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Garderen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Garderen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Garderen of kies uit ons hele aanbod op de Veluwe.