Vakantiehuis in Harderwijk huren

Harderwijk ligt aan de westrand van de Veluwe. Wilt u een vakantiehuis in- of rond de historische hanzestad Harderwijk huren? Dan bent u bij vakantieveluwe.com aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen en vakantiewoningen rond Harderwijk. U zult genieten van uw verblijf in uw eigen villa, bungalow of chalet in de omgeving van Harderwijk.

Zeker doen in Harderwijk

Als u een vakantiehuis huurt in de omgeving van Harderwijk kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Het is heerlijk om na een dag genieten in de natuur terug te komen in uw vakantiewoning in Harderwijk en dan met elkaar op het terras of rond de open haard nog even gezellig een drankje te drinken.

Maar tijdens een verblijf in Harderwijk kunt u vanuit uw vakantiewoning ook het stadje Harderwijk ontdekken. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Harderwijk in een vakantiewoning verblijft.

1 Dolfinarium Harderwijk
Het grootste zeezoogdierenpark van Europa; wie is er niet geweest? Als sinds 1965 kunt u hier genieten van de capriolen van dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen. Het park brengt ieder jaar nieuwe attracties. Op dit moment is de show opgebouwd rond het verhaal van de opwarming van de aarde en de effecten die dat op het leven in de oceanen heeft.

2 Stadsmuseum Harderwijk
Het Stadsmuseum Harderwijk is een verrassend museum dat het verhaal van de geschiedenis van Harderwijk vertelt en een ontmoetingsplaats is voor jong en oud. In het museum zijn wisselende tentoonstellingen te zien van het werk van lokale fotografen, schilders en beeldhouwers.

3 Fietsen rond Harderwijk
U kunt eindeloos fietsen door de Veluwse bossen die aan de rand van de stad beginnen. Heuvel op en af, langs heide en zandverstuivingen. U kunt ook een prachtige tocht maken van Harderwijk naar Elburg. U passeert sfeervolle boerderijen en heeft regelmatig een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en de randmeren.

Kies een vakantiehuis in Harderwijk

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Harderwijk selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Harderwijk zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Harderwijk of kies uit ons hele aanbod op de Veluwe.