Vakantiehuis in Hoenderloo huren

Hoenderloo ligt ten zuidwesten van Apeldoorn en is een van de bekendere dorpen op de Veluwe. Hoenderloo is omringd door de prachtige natuur van de Veluwe met uitgestrekte bossen, heideheuvels, zandverstuivingen en diverse soorten flora en fauna.

Maar ook een bezoek aan steden als Apeldoorn en Arnhem ligt voor de hand. Hoenderloo ligt zeer centraal.

Zeker doen in Hoenderloo

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Hoenderloo kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Hoenderloo kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Hoenderloo in een vakantiewoning verblijft.

1 Nederlands Elektriciteits Museum
Ruim honderd jaar geleden kregen we voor het eerst elektriciteit in huis. In dit museum in Hoenderloo komt u alles te weten over de geschiedenis van het gebruik van elektriciteit in het huishouden.

2 Kinderparadijs Malkenschoten
Op 15 kilometer ten noorden van Hoenderloo ligt Apeldoorn. Hier vindt u het kinderparadijs Malkenschoten. Dit familiepark is het ideale uitje voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Heerlijk klimmen op het klimparcours, racen op de skelterbaan, schommelen, glijden, hutten bouwen en waterfietsen op de reuzenvijver.

3 Burgers ’Zoo
Een van de beste bezochte attracties van ons land ligt in Arnhem. Deze dierentuin begon in 1913 als fazanterie. In de jaren erna groeide de tuin van Johan Burgers uit tot een uniek park waar dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving en zonder tralies bekeken kunnen worden. Reken maar op een lange dag uit!

Kies een vakantiehuis in Hoenderloo

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Hoenderloo selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Hoenderloo zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Hoenderloo of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen op de Veluwe.