Vakantiehuis in Hulshorst huren

Hulshorst ligt aan het Veluwemeer en is daarom geliefd om de uitstekende watersportmogelijkheden. Naast vier strandbaden met watersporthavens is op de grens tussen Hulshorst en Nunspeet een surfstrand aangelegd. Hier kunt u op een dag met een mooi windje over het relatief ondiepe water flitsen. Wil je liever rustig genieten van de zon of lekker een terrasje pakken aan het water? Bezoek dan de horecagelegenheden direct aan het strand van het Veluwemeer. Geniet er van het prachtige uitzicht en nog veel meer!

In en rond Hulshorst zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet. Wilt u een vakantiehuis in- of rond Hulshorst huren? Dan bent u bij vakantieveluwe.com aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen en vakantiewoningen rond Hulshorst.

Zeker doen in Hulshorst

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Hulshorst kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Het is heerlijk om na een dag genieten in de natuur terug te komen in uw vakantiewoning in Hulshorst en dan met elkaar op het terras of rond de open haard nog even gezellig een drankje te drinken.

Tijdens een verblijf in Hulshorst kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Hulshorst in een vakantiewoning verblijft.

1 Vogels kijken
Vooral in de herfst is het een gesnater van jewelste op en rond het Veluwemeer. In deze periode zijn er veel tijdelijke bewoners, waaronder Goudplevieren, Kieviten, de Visarend, en verschillende ganzensoorten. In het ondiepe water kunnen ze makkelijk hun winterkostje bij elkaar scharrelen. Wilt u tijdens een fietstocht even uitblazen? Neem dan het pontje naar Biddinghuizen. In 25 minuten sta je aan de overkant. Zo kun je op één dag kan genieten van zowel de Veluwe als de polder!

2 Schapenhoeve Telgt bezoeken
Het mooie stadje Ermelo ligt zo’n 15 kilometer ten zuidwesten van Hulshorst. Net buiten Ermelo vindt u schapenhoeve Telgt. Volg een rondleiding over de boerderij, knuffel met een lammetje of geniet van een plak echte boerencake.

3 Elburg bezoeken
Minder dan 15 kilomoter ten oNet even ten noordoosten van Hulshorst ligt Elburg. Het is waarschijnlijk een van de meest bezienswaardige stadjes van ons land. Elburg heeft haar middeleeuwse stratenplan, stadswallen en grachten behouden. Het is een genot om door de eeuwenoude straatjes te slenteren.

Kies een vakantiehuis in Hulshorst

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Hulshorst selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Hulshorst zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Hulshorst of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen op de Veluwe.