Vakantiehuis in Laren huren

Laren is een dorpje met zo’n 2000 inwoners en ligt in de Achterhoek, midden in de driehoek tussen Deventer, Zutphen en Lochem. Laren is al meer dan 700 jaar oud, want in documenten uit 1294 werd het dorp al beschreven. Tegenwoordig is laren een gezellig toeristendorp met goede voorzieningen waaronder een heerlijk openlucht zwembad.

Zeker doen in Laren

Bent u van plan een vakantiehuis in Laren te gaan huren? Vergeet dan niet uw fiets mee te nemen. Laren staat bekend als fietsdorp. Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Laren kunt u in de omgeving op de fiets genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Laren kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Laren in een vakantiewoning verblijft.

1 Dikste eik van Nederland
Rond Laren liggen, verscholen in het groen, een aantal mooie landhuizen en kastelen. Op het landgoed bij kasteel Verwolde staat de dikste eik van Nederland, met een omvang van 7,52 meter. De boom heeft vooral naam gemaakt door de tante en de oom van Annie M.G. Schmidt die in deze boom wonen …

2 Deventer bezoeken
Zo’n 20 km ten westen van Laren ligt Deventer, een van de oudste steden van ons land. Een bezoekje aan Deventer is meer dan de moeite waard. In de 14e en 15e eeuw beleefde de stad haart ‘gouden jaren’ als prominent lid van de het middeleeuwse handelsverbond ‘De Hanze’. Veel van de rijke historie uit die tijd is goed bewaard gebleven.

3 Sterren kijken in Lochem
Bij de Publiekssterrenwacht Phoenix in Lochem (6 km ten zuidoosten van Laren) ontdekt u de mooiste sterren en planeten. Met een 360 graden koepelprojectie maar u een spectaculaire reis door de ruimte.

Kies een vakantiehuis in Laren

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Laren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Laren zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.
Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Laren of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland.