Vakantiehuis in Lunteren huren

Lunteren ligt aan de westrand van de Veluwe, tussen de plaatsen Ede en Barneveld. Het is een middelgroot dorp met ruim 12000 inwoners die erg trots zijn op hun dorp. Zo heeft Lunteren zelfs een eigen vlag en volkslied! Lunteren is een echte toeristenplaats waar het vooral in de zomermaanden gezellig druk is..

Zeker doen in Lunteren

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Lunteren kunt u in de omgeving op de fiets genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Als u het dorp verlaat, bent u al snel in de prachtig bosrijke omgeving. Tijdens een verblijf in Lunteren kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Lunteren in een vakantiewoning verblijft.

1 Bosbad Lunteren
Aan de Bosbaan in Lunteren ligt een heerlijk zwembad, beschut door bomen. Het diepe bad is verwarmd en er is een apart kleuterbad. Bij het zwembad hoort een groot speelterrein met speeltoestellen en veel gelegenheid om lekker in het gras te liggen, te spelen, picknicken of gewoon van de zon te genieten.

2 Oud-Lunterse dag
Een van de hoogtepunten in het zomerseizoen is de Oud-Lunterse dag. Dit feest, waarbij Lunteren 100 jaar terug gaat in de tijd wordt altijd op een vrijdag een zaterdag in augustus gevierd. Veel inwoners verkleden zich in de traditionele boerenkleding van een eeuw geleden.

3 Doesburgerbuurt molen
In het buitengebied van Ede, zo’n 10 kilometer ten noorden van Lunteren staat een van de oudste molens van ons land. In de eikenhouten spil van de molen staat het jaartal 1507 ingekrast. De moelen is gerestaureerd en kan op zaterdag, als de molenaar aanwezig is, bezocht worden. In de molenwinkel wordt heerlijk pennenkoekenmeel verkocht.

Kies een vakantiehuis in Lunteren

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in en rond Lunteren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Lunteren zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Lunteren of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen op de Veluwe.

Vakantiehuisje op de Veluwe huren
Wil u in Nederland op vakantie en genieten van rust en natuur? Boek een vakantiehuisje Veluwe. De Veluwe geeft je mogelijkheden genoeg om je kinderen te vermaken.