Vakantiehuis in Luttenberg huren

Luttenberg is een dorpje in de provincie Overijssel met ruim 2000 inwoners. Direct ten zuiden van het dorp ligt het gelijknamige natuurgebied met bossen en heidevelden. Midden in het dorp staat de katholieke kerk. In het bos achter de kerk is een mooi openluchttheater. Op een andere plek in het dorp bevindt zich de Lourdesgrot, het enige rijksmonument van Luttenberg.

Vooral in de zomermaanden is er veel gezelligheid in Luttenberg. In augustus wordt het Luttenbergs feest gevierd met allerlei activiteiten, muziek en een grote biertent. In juni treden, tijdens de muzikale landdag, tientallen koren op in Luttenberg.

Als u van rust en ruimte houdt is een vakantie vanuit een vakantiehuis in Luttenberg heerlijk. Lekker met de fiets door de weilanden op pad naar een van de bezienswaardigheden, eindeloos wandelen in het bos of gezellig picknicken op de heide …. het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zeker doen in Luttenberg

Bent u van plan een vakantiehuis in Luttenberg te gaan huren? Vergeet dan niet uw fiets mee te nemen. Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Luttenberg kunt u in de omgeving op de fiets genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp.

Tijdens een verblijf in Luttenberg kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Luttenberg in een vakantiewoning verblijft.

1 Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn beschikt over meer dan dertig attracties en shows. Er zijn onder meer twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame. Bij mooi weer kom je natuurlijk naar het Aquaventura Slidepark om te zwemmen en te spelen. Gegarandeerd een leuk dagje uit voor de hele familie!

2 Sallandse heuvelrug
Op 10 kilometer fietsen van Luttenberg ligt natuurpark De Sallandse Heuvelrug. Vooral aan het eind van de zomer zult u verbaasd staan hoe dit groene gebied verandert in een paarse zee van bloeiende heide.

3 Zwolle bezoeken
Als u met de auto van Luttenberg een half uurtje naar het noordwesten rijdt, ben u in Zwolle, de hoofdstad van Overijssel. Zwolle is een oergezellige, voormalige Hanzestad met een mooi historische centrum. De stad biedt talloze festivals en voor de echte fijnproevers vindt u aan het Spinhuisplein driesterrenrestaurant De Librije.

Kies een vakantiehuis in Luttenberg

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Luttenberg selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Luttenberg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Vakantiehuisje op de Veluwe huren
Wil u in Nederland op vakantie en genieten van rust en natuur? Boek een vakantiehuisje Veluwe. De Veluwe geeft je mogelijkheden genoeg om je kinderen te vermaken.