Vakantiehuis in Nunspeet huren

Nunspeet is al sinds het begin van de vorige eeuw populair bij toeristen. Het ligt in het noordwesten van de Veluwe op de grens tussen de dichte bossen van de Veluwe en de streek rond het Veluwemeer. Camping Saxenheim ligt net buiten het dorp. Deze camping is gestart in 1920 en wordt beschouwd als de oudste camping van Nederland.

In en rond de gemeente Nunspeet zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet en geldt als een toplocatie voor mountainbikers.

Wilt u een vakantiehuis in- of rond Nunspeet huren?

Dan bent u bij vakantieveluwe.com aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen en vakantiewoningen rond Nunspeet. U zult genieten van uw verblijf in uw eigen villa, bungalow of chalet in de omgeving van Nunspeet.

Zeker doen in Nunspeet

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Nunspeet kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Het is heerlijk om na een dag genieten in de natuur terug te komen in uw vakantiewoning in Nunspeet en dan met elkaar op het terras of rond de open haard nog even gezellig een drankje te drinken.

Tijdens een verblijf in Nunspeet kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Nunspeet in een vakantiewoning verblijft.

1 Bezoekerscentrum Zandenbos
Aan de rand van Nunspeet ligt het bezoekerscentrum Veluwe-Noord van Staatsbosbeheer. U komt hier alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, de natuur en de dieren van dit deel van de Veluwe. Bij het centrum start een wandelroute die aansluit bij diverse andere routes in het omliggende bosgebied. Er is een rolstoel pad en voor kinderen is er een speciale kabouterroute.

2 Muurgedichten lezen
Bent u een liefhebber van poëzie? De Stichting Muurgedichten Nunspeet (SMN) heeft ruim veertig prachtige gedichten geplaatst op markante muren en locaties in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. U kunt de gedichten natuurlijk zelf gaan bekijken. Maar met deskundige en onderhoudende uitleg over de gedichten, dichters, en verhalen en anekdotes over oud en nieuw Nunspeet, wordt het echt de moeite waard.

3 Kroondomein bezoeken
Net even ten zuiden van Nunspeet ligt Kroondomein Het Loo, een landgoed dat onder meer Paleis het Loo omvat. Hier kunt u eindeloos wandelen en met een beetje geluk wild spotten.

Kies een vakantiehuis in Nunspeet

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Nunspeet selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Nunspeet zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Nunspeet of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen op de Veluwe.