Vakantiehuis in Oldebroek huren

Oldebroek ligt aan de rand van de Veluwe, tussen het Veluwemeer en Epe. Het dorp met ruim 20.000 inwoners ligt in een groene, rustige omgeving met uitstekende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In het dorp zijn 11 Rijksmonumenten te bewonderen waaronder een aantal boerderijen uit de 18e eeuw en een klooster uit de late middeleeuwen.

In en rond Oldebroek zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet. Wilt u een vakantiehuis in- of rond Oldebroek huren? Dan bent u bij vakantieveluwe.com aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen en vakantiewoningen rond Oldebroek.

Zeker doen in Oldebroek

Het is heerlijk om na een dag genieten in de natuur terug te komen in uw vakantiewoning in Oldebroek en dan met elkaar op het terras of rond de open haard nog even gezellig een drankje te drinken.

Tijdens een verblijf in Oldebroek kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Oldebroek in een vakantiewoning verblijft.

1 Zwemmen in Wezep
In het dorpje Wezep, zo’n 10 kilometer ten oosten van Oldebroek ligt het subtropisch recreatiebad De Veldkamp. De watertemperatuur ligt er constant rond de dertig graden en het bad is voorzien van massagestralen. Geniet in het bubbelbad of laat u meevoeren met de stroomversnelling. Er is ook een buitenbad met bubbelbank.

2 Vissen in Hattemerbroek
Ook op zo’n 10 km van Oldebroek ligt een forellenvijver met ruim 7000 m2 viswater. De vijver is tot wel 3,5 meter diep. Hier kunt u iedere dag (behalve op dinsdag) terecht om een hengeltje uit te gooien in een mooie, rustige omgeving. Er zijn aangepast vissteigers voor mensen met een lichamelijke beperking.
Meer info: Forellenvijver-h2o.com

3 Palingrokerij in Elburg bezoeken
Op minder dan 6 kilometer van Oldebroek ligt Elburg, een van de mooiste stadjes van ons land. Als u door het stadje wandelt heeft u het gevoel terug te zijn in de Middeleeuwen. Elburg was een belangrijke havenstad aan de Zuiderzee waar de visserij en handel grote welvaart bracht. Onze tip: breng een bezoek aan de ambachtelijke palingrokerij van de familie Van Triest. Hier kunt u versgerookte paling eten, maar ook een rondleiding door de rokerij krijgen (vooraf contact opnemen).
Meer info: Depalingrokerij.nl 

Kies een vakantiehuis in Oldebroek

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Oldebroek selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Oldebroek zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Oldebroek of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen op de Veluwe.