Vakantiehuis in Otterlo huren

Otterlo ligt in het hart van de Veluwe. Het is een groen en gastvrij dorp, direct aan de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Otterlo is dé plek voor liefhebbers van natuur die ook nog wat willen zien en beleven.

Zeker doen in Otterlo

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Otterlo kunt u in de omgeving te voet of op de fiets genieten van alle natuur. Maar tijdens een verblijf in Otterlo kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Otterlo in een vakantiewoning verblijft.

1 Kröller Müller museum
In het Kröller-Müller Museum vind je bijna 90 schilderen en ruim 180 tekeningen van Van Gogh. Het is de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Geniet ook van de enorme beeldentuin met meer dan 150 sculpturen van bekende beeldhouwers..

2 Nationale Park De Hoge Veluwe
Het Nationale Park is de groene schatkamer van ons land. Meer dan 5400 hectare bos, heidevelden, graslanden en zandverstuivingen. In het park leven edelherten, reeën, moeflons, boommarters en wilde zwijnen gewoon in het wild!

3 Museonder
Veel minder bekend dan het Kröller Müller museum, maar zeker zo interessant is het Museonder. In dit museum maakt u kennis met de wereld onder onze voeten. Langzaam daalt u af, de bodem in, om uiteindelijk in het middelpunt der aarde te belanden.

Kies een vakantiehuis in Otterlo

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Otterlo selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Otterlo zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in de buurt van Otterlo of kies uit al onze vakantiehuizen op de Veluwe.