Vakantiehuis in Putten huren

Putten ligt op de grens van de Veluwe en de Gelderse vallei. Zowel ten oosten als ten noorden van Putten ligt de indrukwekkende natuur van de Veluwe.

Een vakantie vanuit een vakantiehuis in Putten is heerlijk. Lekker met de fiets door de weilanden op pad naar een van de bezienswaardigheden, eindeloos wandelen in het bos, picknicken op de heide of een watergevecht in het zwembad …. het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zeker doen in Putten

Bent u van plan een vakantiehuis in Putten te gaan huren? Vergeet dan niet uw fiets mee te nemen. Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Putten kunt u in de omgeving op de fiets genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp.

Tijdens een verblijf in Putten kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Putten in een vakantiewoning verblijft.

1 Zwaartepunt van Nederland
Frans Storbeck, informaticus geoloog en wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit van Amsterdam, berekende in 1984 het zwaartepunt van Nederland met de computer. Hij kwam met zijn berekeningen uit op de kilometercoördinaten 472.7 noord en 171.8 oost, gelegen binnen het grondgebied van de gemeente Putten. In 1984 werd aan de Peppelerweg in Putten, op de locatie van het zwaartepunt, een steen met een ring geplaatst met de tekst "Til Nederland op aan deze ring en niemand zal het merken".

2 Stoomgemaal van Putten
Het Putter Stoomgemaal is het laatst gerestaureerde schepradgemaal in Nederland. Elke woensdag werken de vrijwilligers van het Putter stoomgemaal aan het onderhoud van de machine en bezoekers zijn dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

3 Oudste bos van Nederland
Het Speulderbos aan de rand van Putten is één van de mooiste en oudste bossen van Nederland. De sfeer in het bos wordt bepaald door kromme, in wonderlijke bochten gegroeide eiken. Het bos staat hierdoor ook bekend als het bos van de dansende bomen. Het Speulderbos is een paradijs voor (roof)vogels, herten en wilde zwijnen.

Kies een vakantiehuis in Putten

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Putten selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Putten zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Putten of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland.

Vakantiehuisje op de Veluwe huren
Wil u in Nederland op vakantie en genieten van rust en natuur? Boek een vakantiehuisje Veluwe. De Veluwe geeft je mogelijkheden genoeg om je kinderen te vermaken.