Vakantiehuis in Ruurlo huren

Ruurlo is een mooi dorp in de Achterhoek, op een half uur rijden van de Loenen op de Veluwe. Het is een groen dorp met minder dan 8000 inwoners. De televisieserie “de Zevensprong” heeft Ruurlo echt op de kaart gezet. Het mooie kasteel in Ruurlo diende als locatie voor de film. De omgeving van Ruurlo is erg mooi.

Zeker doen in Ruurlo

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Ruurlo kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Ruurlo kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Ruurlo in een vakantiewoning verblijft.

1 Huize Ruurlo bezoeken
Het huidige Huize Ruurlo dateert voor een deel uit de zestiende eeuw, maar het werd al veel eerder gesticht. Voor het eerst werd het kort na 1300 vermeld als een bezit van de familie Van Roderlo, naar welke familie het kasteel ook vernoemd zal zijn. Bij het kasteel hoort ook een prachtige 18e eeuwse tuin.

2 Belevenispark Cactusoase
Twee kilometer ten zuiden van Ruurlo ligt een uniek park met een overdekte cactus tuin van maar liefst 6000 m2. U kunt hier rustig rondkijken of deelnemen aan verschillende activiteiten voor jong en oud.

3 Grootste doolhof van ons land
Niet ver van Huize Ruurlo, langs de weg naar het Gelderlandse Hengelo, ligt een doolhof uit 1891. Qua oppervlakte is dit de grootste doolhof van Nederland. Probeer hier maar eens zo snel mogelijk uit te komen!

Kies een vakantiehuis in Ruurlo

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Ruurlo selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Ruurlo zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Ruurlo of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen op de Veluwe.