Vakantiehuis in Uddel huren

Uddel ligt centraal op de Veluwe en is een mooi uitgangspunt voor fietstochten naar o.a. Garderen, Kootwijk, Elspeet, Staverden, Ermelo en Nunspeet. Vanuit het dorp kunt u ook heerlijk wandelen door het Kroondomein. Uddel is een heerlijke bestemming voor liefhebbers van schitterende natuur. Met het beroemde Uddelermeer of een heerlijke lange wandeltocht door het Kroondomein. Vergeet niet ook een dagje aan het heerlijke Uddelermeer door te brengen.
gemeenschap van boeren en bosarbeiders in vroeger dagen doorgaans zijn eigen koers..

Zeker doen in Uddel

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Uddel kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Uddel kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Uddel in een vakantiewoning verblijft.

1 Het Udddelermeer
Het Uddelermeer is het hoogst gelegen natuurmeer van ons land en ligt 40 meter boven ANP. Het meer is ontstaan in een van de laatste ijstijden. U kunt een prachtige wandeling rond het meer maken en in de wintermaanden is het Uddelermeer bij voldoende vorst dé plek om een rondje te schaatsen.

2 Shoppen in Apeldoorn
Vanuit Uddel is het maar 10 kilometer naar Apeldoorn, de grootste stad op de Veluwe. Apeldoorn heeft een prachtig oud en sfeervol centrum. Hier kunt u een dagje shoppen of genieten op een van de terrassen in de stad. Vergeet niet om Paleis Het Loo te bekijken of ga een dagje naar de Apenheul!

3 Kootwijkerzand bezoeken
Zo’n 10 kilometer ten zuiden van Uddel ligt het Kootwijkerzand. Dit is het grootste stuifzandgebied van Europa. Het natuurreservaat is meer dan 700 hectare groot en als u over de enorme zandvlaktes wandelt waant u zich op een andere planeet!

Kies een vakantiehuis in Uddel

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Uddel selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Uddel zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Uddel of kies uit ons hele aanbod op de Veluwe.