Vakantiehuizen in Emst op de Veluwe

Ontdek de prachtige omgeving van Emst vanuit je vakantiehuis
Emst is een prachtig dorpje gelegen op de Veluwe, omringd door bossen, heidevelden en landerijen. Het is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie midden in de natuur. In dit blogbericht delen we de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Emst.

Fietsen en wandelen
De Veluwe staat bekend om haar prachtige fiets- en wandelroutes. Vanuit je vakantiehuis in Emst kun je direct de natuur in trekken. Er zijn verschillende routes beschikbaar, variërend in afstand en moeilijkheidsgraad. Een aanrader is de Tongerense Heide route, een mooie fietstocht van 28 kilometer door de heidevelden en bossen.

Paleis Het Loo
Op slechts 15 minuten rijden van Emst vind je Paleis Het Loo. Dit voormalige koninklijk paleis is nu een museum waar je meer kunt leren over de Nederlandse geschiedenis en de Oranjes. Het paleis is omringd door prachtige tuinen die zeker een bezoek waard zijn.

Apenheul
Op ongeveer 20 minuten rijden van Emst bevindt zich de Apenheul. Hier kun je verschillende soorten apen van dichtbij bekijken en meer leren over deze bijzondere dieren. Een leuk dagje uit voor jong en oud.

Wellness
Wil je even helemaal ontspannen tijdens je vakantie? Dan is een bezoek aan wellnessresort de Veluwse Bron zeker aan te raden. Dit wellnessresort bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Emst en biedt verschillende sauna's, baden en behandelingen.

Conclusie
Emst is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie midden in de natuur. Vanuit je vakantiehuisje in Emst kun je genieten van prachtige fiets- en wandelroutes, historische bezienswaardigheden bezoeken en ontspannen in een wellnessresort. Kortom, er is voor ieder wat wils in de omgeving van Emst!